![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 297298299300301 525> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ljubi , ljubi
al glavu ne gubi
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
And every time I close my eyes
I thank the lord that Ive got you And youve got me too And every time I think of it I pinch myself cause I dont believe its true That someone like you Loves me too.... |
||
![]() |
||
na5a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 196 |
|
A kad mi dodješ ti
i osmeh vratiš mi sva patnja i bol života mog će proć u noćima bez sna ja tebe dozivam da dodješ mi ti i kao svi počnemo mi mirno živjeti... ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Viziualizacija,
samokonfrontacija, infaltivna realizacija. Recenten paralogizam, destrukcijski subjektivizam, retrospektiven nihilizam. Konformisticka proklamacija, racionalisticka antropomorfizacija, somnabulisticka perseveracija. |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
diataure elkahane
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
That's me in the corner
That's me in the spotlight Losing my religion Trying to keep up with you And I don't know if I can do it Oh no I've said too much I haven't said enough I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try |
||
![]() |
||
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
|
veruvaj nishto namerno
nesakav da ni se sluci najlosho......
|
||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
when you hold my hand
i understend the magic that you do you're my dream come true my one and ONLY YOU ![]() Изменето од IQ - 27.Јануари.2008 во 02:53 |
||
![]() |
||
|
FEAR OF THE DAAAAAAAAAAAAAAARK
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Na karpata stojam,
kade maglinata me spojuva so mesecinata polna, a solzi mi kapat vrz tupanicite vo grc, a noktite zapusteni mi gi kornat dlankite za da krvarat kako od casa skrsena vo bezumie kafansko. Virot pod mene volkot go izliza, me pogleda i me zaboravi. Angelite do mene igraa, nikoj ne me povika, zosto dostoen ne bev dodeka majmun na ramo mi sedi. Za odmazda zeden bidnav i groznicavo vo provalijata so oko izvorot go baram i za skok se spremam, muskul po muskul, brcka po brcka. |
||
![]() |
||
|
dont happy be worry
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
![]() ![]() ![]() da odamno bese toa vreme na pesnata- niso cudno so se zaborava a i BOB MARLEY ne e hobit ![]() Изменето од anakin - 27.Јануари.2008 во 21:24 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
moj cale e hteo peske do Berlina
na nebu je pisalo b 52 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
ne ja zaboraviv pesnata anakin, tuku ima edna takva makedonska pesna od nekoja grupa beshe, neam poima koja oti odamna ne sum ja slushala pa zaboraviv ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 297298299300301 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |