|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 157> |
Автор | ||
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj moze da mi kaze so sum podznak
rodena sum 21 10 92 vo 6 i 45 |
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вага со подзнак шкорпија |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
dimov.boris
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....
Изменето од dimov.boris - 24.Ноември.2011 во 16:08 |
||
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne veruvam mnogu vo tie raboti ama cisto onaka me interesirase a moze li nekoj da mi kaze karakteristiki na vaga so podznak skorpija?? ( bas da vidam dali ke mi pogodide nesto) |
||
Крсто
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој знае да ми каже каде можам да најдам некој што ќе направи натална карта?? pleaceeee
|
||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па има на интернет многу сајтови на кои натална карта е бесплатна... препорачувам да видиш овде
|
||
|
||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прочитај тука |
||
|
||
Крсто
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пробав, ми дава ерор нешто. ај те молам ако можеш повеќе да ми кажеш што и како? инаку фала и поздрав |
||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве ти линкови
www.horoskop.hr www.astro.com www.astrology com на последниве два не е целосно бесплатно, добиваш само некои информации, а за првиот, ме чуди зошто така ти излегува, јас баш сега пробав и ми отвори, ај пробај пак... Изменето од Evenstar - 27.Јануари.2008 во 19:07 |
||
|
||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не кликај на линкот туку отвори си нов window, напиши ја адресата... инаку нема да ти отвори...
|
||
|
||
Крсто
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј фала најдов.
|
||
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=haP7Ys9ocTk&eurl
koj veruva u horoskop neka si gleda do kraj samo malku ke se razocara Изменето од baso - 28.Јануари.2008 во 09:12 |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си направив бесплатна натална карта и сфатив... дека сум многу комплицирана и на пола престанав да читам.
Изменето од Monuska - 29.Јануари.2008 во 16:29 |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ANCIENT EGYPTIAN BIRTH SIGNS:
Unknown until archaeologists discovered it, the mystic horoscope is divided into 12 signs,each one ruled by a different Egyptian god. 4000 years ago, mothers took their new born baby girls to the Temple ofthe Sun on the banks of the Nile,where priests consulted sacred writings to foretell the infants' romantic futures.
Here are the 12 birth signs & the significance of each to those born under them. JANUARY 1st - FEBRUARY 2nd AMMON (GOD OF PROPHETS)
Those born under this sign have a sure talent for recognizing Mr/Ms Right the first time they see him/her FEBRUARY 3rd - MARCH 4th SUCHOS (GOD OF THE SACRED NILE) Better known as the Crocodile God, Suchos guarded the treasures of Ancient Egypt. MARCH 5th - APRIL 9th OSIRIS (GOD OF FERTILITY) If you were born under this sign, don't expect to a fall in love at first sight. APRIL 10th - MAY 2nd PTAH (GOD OF TRUTH) Ptah's people are very sincere & have to be careful to avoid being hurt in romance. MAY 3rd - JUNE 16th HORUS (GOD OF LIFE) The hawk-headed god rules a fickle sign - those born under it have roving eyes & a passionate nature. JUNE 17th - JULY 21st NEPHTAPHIS (GODDESS OF TRUE LOVE) Beautiful Nephtaphis watches over this most dreamily romantic of all signs. JULY 22nd - AUGUST 18 SETI (GOD OF THUNDER & LIGHTNING) Like their turbulent guardian, those born under this sign have quicksilver temperaments & have to keep AUGUST 19th - SEPTEMBER 21st ANUBIS (THE PROTECTOR GOD) If you were lucky enough to be born under this sign, SEPTEMBER 22nd - OCTOBER 15th RA (THE SUN GOD) You'll have no trouble finding Mr/Ms Right because you're what every man/woman is looking for - tender, OCTOBER 16th - NOVEMBER 9th ISIS (GODDESS OF MIRACLES) Those born under the sign of this ancient Egypt's chief goddess have a magic touch. NOVEMBER 10th - DECEMBER 3rd THOTH (GOD OF LIGHT) Thoth's children have a hard time displaying their feelings, especially the romantic ones.
DECEMBER 4th - DECEMBER 31st HATHOR (GODDESS OF MUSIC & THE ARTS) Their common law above all is:
Live each day to the fullest. Изменето од mamma - 10.Февруари.2008 во 14:59 |
||
Внеси реплика | страница <1 4445464748 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |