|
КАКВО ДОБРО ДЕЛО БИ МОЖЕЛЕ ДА НАПРАВИТЕ |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Legnuvam ja taka da si spijam vo nokta taa i si vikam ovde na selo ke se naspijam. Arno ama bufovite izgleda me cekale da si legnaam i pocnaa da se dovikuvaat, ama si velam ja moze ke se izmorat i ke prestanat da se derat.Si zjapam ja taka u tavanica u taa crna nok i cekam da si go zavrsat muabetot. No se ispolazav oti ne samo sto ne prestanaa tuku i edniot dojde vo grmuskata najblisku do prozorot kade bev lociran i pocna uste pojako da se dere. E sea bese dosta ! Stanav od krevetot naluten kako Brus Li koga ke mu pustat krv od usta : - Sea ke mu e*am mater, gomno edno smrdlivo ! Izlegov i se upativ kon grmuskata prikraduvajki se kako nindza, doduse se sopnav dva-tri pati priguseno ofkajki i pcuejki, ama vazno imitirav nindza. I tak naednas teta-tet i tetka mi( ne greska, nemase tetka), otkako se iznabuljevme na razdalecina od 2 m i ja mu vikam: - Is ! Be smotan ! Mrs be , da ti e*am mater ! Ne be muva ne go lazi, falese uste da mi pokaze nesto sto lici na sreden prst. Sea ke ti e*am mater ! I zedov nekolku kamencinja i so prvite cetri go utnav, ama zatoa slednoto cuk ! po timba. Ovoj samo malku se pomesti k'o da se zbuni . E svarno zbunet si bil ! Mu vikam ja. Mi padna zal i po brzo razmisluvanje od petnaesetina minuti, zedov cetka so dolga racka, mu ja podmetnav pod nego i on gi rasiril krilata i mi prai Fhhh! Fhhh ! i se kaci na cetkata. - O da ti e*am mater ne mozes ni da letas ! I aj ke go kacuvam na nekoe drvo, nosejki go taka na cetkata, ama nigde poniski granki, gi kastrele drvata. Tezok mame mu ebem i si go setam taka osvetlen samo od mesecina i ispraten so zacuden pogled i misla : - znaev deka ne vo red deckovo -od komsija sto moca bas u toj moment i fhh ! fhh ! I na krajot najdov edna kilava granka otkako go prosetav pola selo go zakaciv velejki mu : -Koa ke ides na gorniot svet, da kazes nekoj dobar zbor za mene. A on mi odgovori : - Fhhh! Fhhh ! Mi vika fala, siguno.
Utreto pominav na istoto mesto kaj go ostaviv, no bufot go nemase, ama zatoa dole pod drvoto tri macki ispolegnale i toa na grb, od sto im bea debeli stomacite brkajki perduvi od muckite. Osveta! Mi svetna vo glava i razjareno gi zbrkav, ama mi kidnaa dodeka gi gadjav so kletvi i so misla da gi nacekam vo idnina. Otkako se smiriv, si velam: Sepak, nekomu dobro napraviv, neli ! |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да смирам двајца скарани....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro delo?????
aj ke zamotam eden goooooooooooooooolem toint.... |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da napravam nekoi moi mili licnosti koi mi znacat da dojdat ovde kaj sto sum jas.
da ne zaboravam deka kon nekoi licnosti imam "dolg" za nivnoto dobro storeno delo za mene
da ne zaboravam od kade poteknuvam, zosto tuginata go pravi svoeto
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да спречиш некои кои биле приајтели да станат ривали..............
и на крај непријатели.....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би можела да станам и да и помогнам на мајка ми
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne im vodam inat
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да помогнам на многу драги личности
и ке го сторам тоа |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes ke bidam dobra domakinka i ke im napravam rucek na cimerite
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da gi toleriram site okolu mene bez razlika kolku mi idat na zivci i normalno.... da napravam edna generalka niz dom4e
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да се извинам на некого,и да ја поправам глупоста што ја кажав и покрај тоа што целата вина не е моја,али паметно би ми било да попуштам
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам многу направено и уште многу ќе направам . . . Таков сум бил и таков ќе останам
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хмммм, добро дело ...............
да му најдам ефтин стан на другар ми тука за да не плаќа скапо за живеење |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |