IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Бањање и мириси пред секс...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бањање и мириси пред секс...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
Автор
Порака
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 16:41
Originally posted by hektor hektor напиша:

me izluduva mirisot na vlazno pice auffffffffffffffffffffffff голема%20насмевка , koga sokovite ke potecat od medenoto pice голема%20насмевка , aj dosta zboram poce da mi se dize газење%20од%20смеење

.....................a be heki ti si be .................ma nemam zborovi sekoj tvoj komentar so smeenje go citam............car si da znaes..........i poleka nemoj mnogu da ti se dize?????голема%20насмевка
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 16:45
Ако редовно водиш грижа за хигиената нема да имаш потреба од посебни припреми и исклучоцима%20ајде
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 17:24
Ја на толкуа избор у денешно време од сапуни, деодоранти, купки, шампони за интимни делои то јест д***и, срамота јет некој да мирисат на прчојна и за мжи и за жени важит това. Бар во денешно време имет за секој џеб таквија средства..како бидует това на немиено
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 20:52
Originally posted by blagorodna blagorodna напиша:

Ја на толкуа избор у денешно време од сапуни, деодоранти, купки, шампони за интимни делои то јест д***и, срамота јет некој да мирисат на прчојна и за мжи и за жени важит това. Бар во денешно време имет за секој џеб таквија средства..како бидует това на немиено

...ne se chudi "Misirkova"...imet i smrdushi, se e do chueka toa, koa ke ja vidish kapka koa ke se sobleche ko od peshtera da izlegla...лутина
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 20:57
...ne se chudi "Misirkova"...imet i smrdushi, se e do chueka toa, koa ke ja vidish kapka koa ke se sobleche ko od peshtera da izlegla...лутина

Dali e ova stvarno ili se zafrkavas???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:19
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Знам бе пиле, су видела ја таквија чупиња, че се слечит за депилација а носит Палмерс веш а вешо коруба фатил зато веља срамота је това на денешницава
Кон врв
manco Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јануари.2008
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај manco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:28
mora uvek da se bide spremen posebno cucite ne samo banjanje mora i de se zabricuvaat po malku
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:43
Тасма манчо а не забричуење, хигијена + мекоча=права уживанција обострана
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 23:48

Тасма манчо а не забричуење, хигијена + мекоча=права уживанција обострана

...he, chista stvar de...среќа
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:18
i pred i poslem jebiga potrebno e
sovet za mazi so poladna voda pred banjajte se
:)
sega ne grc da ne vi kidne:)
a potoa so topla
inaku higiena obavezatelna inaku ne bi staval u zamrdeno pice nisto pa ni prst
!!!
ili pak da dadam polov organ usmrden nekoj da go masira ma jok bre mene bi mi bilo nezgodno jebiga
a ima takvi gledajte da gi utnete:)
голема%20насмевкаголема%20насмевкаtasma masho hm pa moze depilacija amam cel da se depiliram nema sansi tolku bolka ne odvaj na poloviot organ izdrzuvam a tek na gradi da zalepam lenta ili sto ti jas znam celosna depilacija da idam nema sansi:)
griva moja ne diram:)
a miski pazuvi toa jebiga mora :) голема%20насмевка
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 22:38
za oralen seks sekako treba posebna higiena

inaku koga ce se navlazni za seks da odis da go mies posle stanuva suvo i ne e toa toa, nema potreba posebno osven redovnata higiena se razbira
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 13:36
имам еден од црешитрепкање
Кон врв
nuredinosmani Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 30.Октомври.2007
Поени: 52
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nuredinosmani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 13:35
obavezno pred sex mienje no prasuvam kako e podobro vagina ili penis bricena ili ne bricena jas mislam bricena vagina e podobra
Кон врв
DARKDOG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јуни.2006
Поени: 218
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DARKDOG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 16:24
Licnata higiena obavezno mora da se pocituva a i vo slucajvo pred seks......a da ve prasam bananje i seks dali odgovara zaedno?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.