|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 56789 157> |
Автор | |
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima li nekoj ziv?
ziv se izedov? zivejte ni site zivot li e toa ako si na forum sam? |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima.......
Изменето од LouWeed |
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe kako najglupi??? OK. Sepak rabotive sto gi napisa se vo globala tochni. |
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe mene znacite mi se smotani, so znam nema nisto interesno kaj niv, a toa ne znacese deka se glupi! ne sum videla nisto posebno kaj niv za da gi analiziram lugjeto rodeni vo tie znaci...vo toj smisol mislev.... :-)) |
|
mimi
Нов член Регистриран: 02.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alekta daj kazi neshto i za devicite
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mimi, aj daj miolim te vidi na prvite starnici....
|
|
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alekta,molimte napisi nesto za kombinacija skorpija -zena i maz -vaga?!
|
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow! skorpija- vaga e najlosa kombinacija. t.e. skorpija i vaga loso se slozuvaat, ne si odgovaraat, no ako se pojavi ljubov pomegju ovie dva znaka, taaa trae vecno...i sekogas e polna so novi iznenaduvanja...vo taa vrska nikogas nema monotnija.... skorpijata sekogas iznenaduva so novi i novi raboti za sebe i za se, a vagata e tuka da ja sarmira, da ja zbudali.....
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podznak sum vaga dali i toa ima vlijanie...ne tolku cesto no doagame do zaklucok so maz mi deka nasata ljubov e vecna!
Teska e kombinacijata,no...i sama napisa!
Fala!
|
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:))) taka e! skorpijata i vaga se vo postojan konflikt, jas pr. sum vaga i ne se slozuvam so nitu edna skorpija...ama! podznakot ima sttvarno golemo vlijanie. kako na pr. edna moja drugarka, so mi e megju najdobrite e vaga vo podznak a skorpija i e glaven znak! toj sto mi e najdobar drugar e isto taka skorpija, ama za da se slozime mu vlijae i podznakot....so znacit ima golemo vlijanie tvojot podznak!:))) a ako se pojavi ljubov...kazav ...ta trae vecno! |
|
|
|
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde uste edna mala zadaca Alekta?
Decata mi se Vaga (maskoto),a Bik(devojceto)
Sto mislis za kombinacija pomegu roditel skorpija podznak vaga(toa sum jas) so moite decinja?
Thanks!
|
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaga - Bik...mnogu dobro se razibraat megju sebe.....pogotvo vagata mnogu dobro go razbira bikot....ne se slozuvaaat bas najdobro no sto povekje rastat se pobliski kje se..... Skorpija - Bik....hmmmm, nikogas ne sum razzmisluvala za ovaa kombinacija...cekaj sega da mi teknit....hmmm...ne se razbiraat bas bas najdobro....za ovaa kombinacija stvarno ne znam so da ti kazam, ama kje ti kazam drug pat! Skorpija - Vaga....skorpijata i vagata ti kazav ne se slozuvaat najdobro, ama bas imam zaprimeteno deka skorpija so podznak vaga se slozuva sovrseno so vaga. So znacit ti i kjerka ti....odlicno kje se razbirate!:))) ne znam drugo so da ti kazam:)))) |
|
|
|
Crna mamba
Група Регистриран: 02.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej Alekta jas sum rak vo podznak skorpija. Aj za mene nesto podkazi (iako 1000000000000000000000000 pati mi imas kazano) ama nema vrska. I edno prasanje: dali se slozuvaat rak i vaga ama ne kako ljuboven par, tuku taka pr. kako drugarki ( iako ne veruvam) :)))))))))))) |
|
Yahoo
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skorpija Vaga najlosha kombinacija,au VISTINA E:(
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |