|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 690691692693694 716> |
Автор | ||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kuklicki , aj dobra nok i ubavi sonishta
i cela nok da sedime, toa e toa
jas ostanuvam so nadez deka moira ke mi pise meil, ako ne zdravje
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mail od mene NE DOBIVAS!!! sto pati ti kazav!!! i sega eve javno kazuvam, pa Fille neka cita
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj pa so zdravje..i nadaj se...po dolgo ke zivees
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Leka Nok, Djaki
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sega po edna prijatelska pregratka
prima granny
prima moira
Dzakisite ve saka, ama vistinskive saka
i misli na vas i koga ne so vas
ah, radio stara rana
nobra nok Makedonijo kade i da si !
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
File ima domasna rabota...ja veze vencanicata
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ira samo za pratki ne posetuva.......ne bese trpelliva vecerva, mislese deka nema pratka za nea......a ne znae sto propustila..i pratkive za nea stanuvaat veke nervozni, a i bajati ke stanat
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tete, molim te , nemoj da ja procitas porakata, pogresno tebe yi ja prativ, molim t nemoj
|
||
s.r. Dzaki |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 690691692693694 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |