|
Хармонија и животни скокови - падови... |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Јануари.2008 во 19:00 |
Koja e vrskata na harmonijata vo muzikata i skokovite odnosno padovite vo zivotot na slusatelite
Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:53 |
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...harmonijata e del od muzichkata umetnost i se uchi na shkolo ili se steknue prirodno kao talent vo komponiranjeto...
|
|
R-C-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kaj nas kompozitorite sto spremaat materijali za evrovizija pravaat mnogu golemi promarsuvajna vo soodnosot na harmonijata i tematikata koja ja sodrzi tekstot naj uoclivo e kaj nina najna
|
|
|
|
R-C-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na sto ve asocira skokot Amol-Ddur
|
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...na utka ziva-molska i durska skala moze da napravat da zvichi interesno samo nekolku vrvni majstori shkoluvani...tie dve skali ne se kombiniraat ili se kombuniraat ama mnogu teshko...inache kako akordi moze da se izkombiniraat... |
|
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene me asocira na doznavajne na informacija koja dava takvi emocii koi predstavuvaat utka
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moit zasto da ne pogotovo vo blues balada za jazz da nezbora |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega bas go ispomponirav vo edna harmonija
odlicno e a komu izgleda kako utka? moze na turbo folkerite pitaj gi kantri muzicarite- kje ti kazat ok imaku site kje se smeeja na dylanovata nock nock Изменето од anakin - 03.Февруари.2008 во 20:08 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
analiticar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da dobri akordi no na kakvi emoci da napisete ve asociraat istite inaku bluzot ima akordi sporeduvajci so zivotnite emocii povrzani so neizvesnost
pa i takov bil zivotot na crncite tie bile robovi sto znaci nonstop ziveele vo neizvesnost |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
analiticar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a transot koi akordi gi ima ?
|
|
analiticar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve edna grcka harmonija ama najcesto se upotrebuva koga pees za zena koja te ostavila
Amol Fdur Dmol Amol Fdur Gdur Amol prviot red se padovi kade sto zenata go ostavila no na vtoriot red imame moment kade sto naojdza resenie povtorno se vrajca vo normala samo sto toa vo realnost najcesto site go pravat so piejne alkohol odnosno Fdur Gdur Amol |
|
analiticar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a eve edna harmonija za zatvorenik balkanski
Amol Gdur tuka imame mal pad taka da liceto se resava da napravi nesto opasno i skokot vo...........Ddur...[akordot najcesto e vremenski podolg].......... ni oznacuva negovo odejne vo zatvor i posle imame vrajcajne vo normala povtorno so akordite Fdur Gdur Amol |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |