|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 681682683684685 716> |
Автор | |
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro vecer
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be, pa sega nas ke ne ogranicuva......neka odi tamu neka spie, zaflavil do sabajle, koj go terase po stari godini da zaglavuva ako ne moze da izdrzi
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moira, ti si na avatarot
so izvinenie jaka ....
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooooooooooooo, kakvo iznenaduvanje, heloooooo ira
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jedina moja
jedina moja
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A hteo sam stobom zivot da prozivim,
Ne ide, ne ide. Sa tobom da sanjam, tebi da se divim, Ne ide, ne ide. Ref: sunce moje malo, nije nam se dalo Da zajedno gradimo svoj dom. Bas mi se ne da dusu da smirim, / Bas mi se ne da da mi sunce sine, /2x Bas mi se ne da, a ja samo hocu / Malo srece i malo topline. / U bolje sam dane verovao dugo, Ne ide, ne ide. Jer zelje su jedno, a zivot je drugo, Ne ide, ne ide. I ne htede sreca ruku da mi pruzi, Ne ide, ne ide. Pred ocima mojim tvoja senka kruzi, Ne ide, ne ide |
|
s.r. Dzaki |
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve me druzino mila
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djaki, kulturno umetnicka programa ne e predvidena.....samo obrazovna programa e predvidena za nokna smena
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali ste za ChAJJJJJJJJJ
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas aj da pocnam od obrazite
|
|
s.r. Dzaki |
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
caj moze ...
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
irena aj pogodi zasto te sakam mnogu, mnogu, mnogu...
|
|
s.r. Dzaki |
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POVELETE
|
|
Внеси реплика | страница <1 681682683684685 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |