|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 680681682683684 716> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eveeeeeeee pristignav , se izmrcvariv,
Heloooooooooooo |
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hello...kaj bese Moira? se odmori malce?
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj bev , na frizer, ja kratev malku kosata, imav cvetici, pa vo nabavka, po roba
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj pobegna tete teteeeeeeeeeeeeeeee
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaete sto, aj vecerva da odredime vreme dokoga ke rabotime, sinojka ostanavme dolgo , ne cini take
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
don Djaki..pozdrav ..se raboti pausal tuka
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malo nam je trebalo znaj, samo malo jos jedan dan
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djaki aj ne ni rasipuvaj filling, ako ti se spie spij, ne tuku se buni
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti pak se grebes od PCto na sin ti?
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za nas bi procvjetale ruze
da si docekala samnom dan
|
|
s.r. Dzaki |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala tete, ama frizurata ne e nova starata e za pola santim pokratka , ama sepak ke CASTAM
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikad te niko
nece voljet ko ja, nikada (2x) Malo nam je trebalo znaj samo malo jos jedan san za nas bi procvijetale ruze da si docekala samnom dan Ptice bi nas pjesmom vodile znaj sunce bi nam obasjalo put za nasu srecu i za tebe draga sacuvao sam ljubav svu oh, samo da si ostala tu ali nisi zeljela to, ali nisi zeljela to Refren Nikad te niko nece voljet ko ja, nikada nikad te niko nece voljet ko ja, Lejla Malo nam je trebalo znaj samo malo jos jedan san za nas bi procvijetale ruze da si docekala samnom dan Ptice bi nas pjesmom vodile znaj sunce bi nam obasjalo put za nasu srecu i za tebe draga sacuvao sam ljubav svu oh, samo da si ostala tu ali nisi zeljela to, ali nisi zeljela to Refren 2x Lejla (3x) |
|
s.r. Dzaki |
|
Внеси реплика | страница <1 680681682683684 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |