![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 45> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok eve dojde vreme za vtorata moja zelba za denes
...2..dama da ne se oseka veke nikogas povredena ![]() |
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Под итно:
1.Да научам да не паѓам на провокации 2.Да научам да преќутувам кога треба 3.Да научам да вратам кога е моментот,а не по 6 дена |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
i mene mi se bitni zelbive
1.da go namalam sarkazmot pri odnesuvanjeto so lugeto sto mi se dragi 2.denesniov den sakam da mi bide slicen na vcerasniot 3.a nemam nisto protiv da bide i nesto malki podobar |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
1.да земам побрзо плата
2.да си ги купам чизмите дур се на попуст 3.да не ми ги купат други чизмите ![]() |
|
![]() |
|
Draga Zlatna ripke..te molam ponizno za slednive 3 zelbi... |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
1. да му се исполнат желбите на Диоген
![]() 2. да почнам конечно да учам како што треба ![]() ![]() 3. да добијам на спортска ![]() |
|
![]() |
|
ej Zlatna Ripke...te molam na kolenici..ova mi se epten bitni zelbi
1.Novak Djokovic da go pobedi Federer 2.Da mi se izvini serkoto za site budalastini koj gi napravi 3. i daj te molam konecno OUST da fati na sportska ![]() |
|
![]() |
|
baso ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
1. da mi veruva bar ponekogas edna devojka
![]() 2. 5 minuti so taa od prvaata zelba da pominam ![]() 3. ke ja zemam ripkata so mene neka kaze devojkata so saka da i se ispolni ![]() ![]() |
|
![]() |
|
1. pa prestanam da placam (puknav)
2.da ide po gavolite 3.nemam 3 zelba..ja podaruvam na nekoj drug |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
1. diogen da prestane da
![]() 2. da ne mu ja ispolnuvas Vtorata zelba na diogen 3. vrati se kaj diogen i ispolni mu ja tretata zelba |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
1. да купам krk rockt 6 и m-audio axiom 49
![]() 2. да излезам вечер таму кај што треба 3. да ме упознае рибата со цела нејзина фамилија (ако не е мелез) ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
1.da mi go vrati novcanikot cesniot pronaogac
2.na Valerija da i se ispolnat site denesni zelbi..zatoa sto ja premisli ripkata u veze so mojata vcerasna zelba 3.denot da zavrso ok..bez posledici |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
1. диоген да се врати во нормала
![]() ![]() ![]() 2. да се расположи и да свати дека не вреди да се нервира за ништо ![]() 3. и за мене едно чоколадо ако може......... ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |