IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Охрид-Центар на Лазаровата Гарда
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Охрид-Центар на Лазаровата Гарда

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 30>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:23
Ne mu ja zalepiv jas etiketata na doleimenuvaniot novinar tuku toj sam si ja izdejstvuval, ne sum jas taa sto lepi etiketi, etiketite, ednostavno... neli, gi lepat proizvoditelite
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:26
Originally posted by moira moira напиша:

Ne mu ja zalepiv jas etiketata na doleimenuvaniot novinar tuku toj sam si ja izdejstvuval, ne sum jas taa sto lepi etiketi, etiketite, ednostavno... neli, gi lepat proizvoditelite

Овој производ, сепак, е без етикета и како таков високо котира на пазарот,
Ако не се согласуваш, не купувај го. Ке си ги најде самиот конзументите.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:28
Нишчо ушче не су видела ни чула од оваја работа това је пропаганда некоа немет овде ниаков Лазар осим комшијата мој ако се рачунат
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:33
Originally posted by blagorodna blagorodna напиша:

Нишчо ушче не су видела ни чула од оваја работа това је пропаганда некоа немет овде ниаков Лазар осим комшијата мој ако се рачунат

Па и одамна е познато дека србите знаат само да работат зад грб, така да ништо чудно што не си слушнала за тоа...

Како и они така и Радко
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:36
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Ti da ne si proizvodot
Temata ne e doticniot "proizvod" tuku "Ohrid-centar na Lazarovata Garda" , i ne znam od tolku raboti koi se kazaa za temata, TI si se fatil-a, tokmu za nego. Patem proizvodot ne se kupuva, zatoa sto e kupen veke, i kupuvacite slobodno go plasiraat niz eterot!!! Komentiraj za temata, a dali se soglasuvas ili ne so moeto mislenje dadeno vo vrska so temata toa e tvoj problem, sekoj ima pravo na svoe mislelje, ama nemoj da se upropastuva cela tema poradi nekoj si tamu "proizvod"!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:39
П.С.

А да го прашам нешто оној кој ја постирал темава....
Зошто не ставил покрај ова Охрид центар на гардата на пијандурите и

Тирана центар на момците што смрдат на лој??

Не разбирам, нели емисијата интервјуираше двајца команданти???

Изменето од Vladimir88 - 25.Јануари.2008 во 22:42
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:41

Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Ti da ne si proizvodot
Temata ne e doticniot "proizvod" tuku "Ohrid-centar na Lazarovata Garda" , i ne znam od tolku raboti koi se kazaa za temata, TI si se fatil-a, tokmu za nego. Patem proizvodot ne se kupuva, zatoa sto e kupen veke, i kupuvacite slobodno go plasiraat niz eterot!!! Komentiraj za temata, a dali se soglasuvas ili ne so moeto mislenje dadeno vo vrska so temata toa e tvoj problem, sekoj ima pravo na svoe mislelje, ama nemoj da se upropastuva cela tema poradi nekoj si tamu "proizvod"!!!

Ако се варатиш на мојот прв пост на оваа тема ќе видиш дека јас си дадов мислење за темата. А В.Е е дел од истата, бидејќи тој ја наметна пред јавноста со неговата емисија.Ако некој забега од темата тоа си ти, бидејќи се обиде преку нефункционална дигресија да ја критизираш неговата работа.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:47
So tvojata funkcionalna digresija diskusijata otide vo pogresna nasoka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 22:52

So tvojata funkcionalna digresija diskusijata otide vo pogresna nasoka

Ај, девојче или жена си па ке ти направам атар. Што да правам, така сум воспитан.
Поздрав!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 23:01
pozdrav i za tebe
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 09:41
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

П.С.

Не разбирам, нели емисијата интервјуираше двајца команданти???

eee, ama drugiot komandant zborese za interesite na albanskiot narod i obedineta Albanija najdocna do 2012 ... zar ocekuvas albanec da bide protiv toa?
Кон врв
aladin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2043
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 12:04
,,Jas mislam deka e zacuduvacki, no mislam deka vo ohrid ima nekoi lugje koi mozebi se bliski so gardata,,-taka mi spomna eden prijatel koj gi prati rabotite tamu.

od druga strana , nema pro-bugarskite sili da imaat nisto protiv gardata, kolku sto znam bugarite sakaat kosovo da ostane srpsko.- mi rece prijatelot i slatko se nasmevna.

jas bi gi prasal ohrigjani -sto im se toa grafitite(po cel grad)????????????

Изменето од aladin - 26.Јануари.2008 во 12:09
Кон врв
Averoes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Јуни.2007
Поени: 299
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Averoes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 14:08
Albansko_Bugarskite Odnosi odlicno funkcioniraat ,osobeno tie stanaa pointenzivni posle informaciite za Grcko_Srpskata Alijansa koja za cel ima da ja podeli megu sebe Makedonija ,ostavajki im samo mal del na Albancite i BuGarite.Slobodno mozam da kazam deka Postoi cvsrta Albansko_Bugarska Alijansa koja koja kako inicijativa postoi pveke od 100 godini ,no sega izgleda ke se finalizira zdelkata.Samo Albancite i Bugarite imaat prirodno pravo na Makedonija ,Grcite i Srbite nemaat nikakvo pravo vo Makedonija ,zatoa smetam deka edna jaka sorabotka pomegu Albanskite Intelektualni i Politicki eliti so Bugarskite kolegi uspesno bi im se sprotistavil na GolemoSrpskite idei ,a isto taka i na Grcite.
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 14:11
Originally posted by Averoes Averoes напиша:

Albansko_Bugarskite Odnosi odlicno funkcioniraat ,osobeno tie stanaa pointenzivni posle informaciite za Grcko_Srpskata Alijansa koja za cel ima da ja podeli megu sebe Makedonija ,ostavajki im samo mal del na Albancite i BuGarite.Slobodno mozam da kazam deka Postoi cvsrta Albansko_Bugarska Alijansa koja koja kako inicijativa postoi pveke od 100 godini ,no sega izgleda ke se finalizira zdelkata.Samo Albancite i Bugarite imaat prirodno pravo na Makedonija ,Grcite i Srbite nemaat nikakvo pravo vo Makedonija ,zatoa smetam deka edna jaka sorabotka pomegu Albanskite Intelektualni i Politicki eliti so Bugarskite kolegi uspesno bi im se sprotistavil na GolemoSrpskite idei ,a isto taka i na Grcite.

На Македонија нема никој право освен Македонецот...па ако ти сметаш дека вие (Кавказците) и Татарите имате право на Македонија сте се заебале

Изменето од Vladimir88 - 26.Јануари.2008 во 14:11
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.