IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 666667668669670 716>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:52
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

hhahaha, a na susenje se stava ili treba da ja duvas???/газење%20од%20смеење

ke gi razbudam site, ne ste normalni

neeeeeeeeezno se duva, pooooooooleka
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:52
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

Liija, moram da priznam , ti si mi najdobra drugarka...
jas navistina skoro site (eve iskreno, skoro site) od forumov gi sakam ama sekogo od razlicna gledna tocka...
ama pak ke povtoram ti si mi najdobra drugarka...

ooo Don Djaki, napad na emocii???????намигнувањеaj, fala ti...големо%20гушкање
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:53
ma te folira lili, ne e don Djaki tuku e DONA DjAKOLINA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:54
Originally posted by moira moira напиша:

hhahaha, a na susenje se stava ili treba da ja duvas???/газење%20од%20смеење

ke gi razbudam site, ne ste normalni

neeeeeeeeezno se duva, pooooooooleka
ama moram da prasam, ne znam nisto za porcelan...posebno ne nezen....намигнувањеголема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:55
Originally posted by moira moira напиша:

ma te folira lili, ne e don Djaki tuku e DONA DjAKOLINA
ne be Moira, mene mi kaza deka e masko...mislis deka me laze????изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:57
ajdeeeeeeeeeee, pocnavte da susite porcelanot......голема%20насмевка..ve snema nesto...

drustvo jas moram da spijam, pa utre me ceka "valkanje u sneg"....задоволствоi samo radi kontinuitet da ve izvestam, nema da guskam pernica....задоволство
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:57
dar mar e tuka...i Djaki Djakolina ispadna ..cekaj moze od utre i jas ko DEDO ke se znam
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:58
хелоу пипл
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:58
Originally posted by granny granny напиша:

dar mar e tuka...i Djaki Djakolina ispadna ..cekaj moze od utre i jas ko DEDO ke se znam
se mislam jas koj da stanam....трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:58

ajdeeeeeeeeeee, pocnavte da susite porcelanot......голема%20насмевка..ve snema nesto...

drustvo jas moram da spijam, pa utre me ceka "valkanje u sneg"....задоволствоi samo radi kontinuitet da ve izvestam, nema da guskam pernica....задоволство
samo za caj dojde? ..aj imas pravo...i jas sinojka taka ...ama ke vidis kako ke ti "legne"
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:59

oj drugaric Lilija, haj sada laku noc
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:59
ooooooo Oust...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:59
Originally posted by OUST OUST напиша:

хелоу пипл
aj oust i tebe da te pozdravam pred spienje...големо%20гушкање
leka nokj....трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 01:59
sekako, sto mislese ti,zarem vo se veruvase Zosto file go natepa Ja otkri vistinata
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 666667668669670 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,672 секунди.