IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ИСЛАМОТ И BELLY-DANCE
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИСЛАМОТ И BELLY-DANCE

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 891011>
Автор
Порака
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:06
Jas pak barav pamet od tebe za tie raboti... a ti mi velsih kakva povrzanost ima tancot so Islamot? Pa trebashe da go vikneme toj
tancher sto go pushtil DVD-to da ni ja objasni misterijata.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
khaleefah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"The Khilafah is Coming..."

Регистриран: 25.Септември.2006
Поени: 1115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:07
I ja nezna sho mi tekna tie  stvari da ti kazuam ali aj....голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:12
Prijateli ne krijat nishto eden drug. taka se zbogatuvaat.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:13
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Prijateli ne krijat nishto eden drug. Taka se zbogatuvaat.

P.S. A jas kako ti kazhav za kolonskata voda, a ? Toa nikomu do sega ne sum mu go rekol. Gledash kako spodeluvam tajni so tebe ?

Изменето од Messenger - 26.Јануари.2008 во 00:14
Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:15
Uste krokodilski solzi da pustes i se ce bide kako sto treba!
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:17

P.S. A jas kako ti kazhav za kolonskata voda, a ? Toa nikomu do sega ne sum mu go rekol. Gledash kako spodeluvam tajni so tebe ?

Kade be za kolonskata voda? Nisam vidio. Daj link !голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:17
Pa toa ne e za plachenje be efendija... ne velam ti da go pravish toa, no ako vidish nekoj od tvoite dodeka zboruva silno da mirisa na kolonska voda, da znaesh kade lezhi zajakot.
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:21
Originally posted by khaleefah khaleefah напиша:

Kade be za kolonskata voda? Nisam vidio. Daj link !голема%20насмевка

Pamti go ova, ne se znae kade ke te odnese veterot, vo kakva situacija ke te stavi, bidi spremen na se.

http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=11654&PN=3

Skrolaj nekade vo sredina...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:25
Ce imam na um!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:25
10x Messenger!  Ova pod hitno ke go proveram. Mislev  deka nema
sansa nekoja tajna vest  za  arapskiot svet  da mi promashi ama ete
mi promashelaголема%20насмевка.Ako e ova tocno te  cestam sto  ti dusa saka големо%20гушкање
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:31
khaleefah,

Kakva korist imam jas da izmisluvam neshto vakvo ? Zgora na toa, zoshto bi razmisluval za takvi neshta koga jas mozham slobodno da si pijam sto sakam. I na krajot, iskreno kazhano, takva genijanost ne mozhe na nikoj da mu padne na um ako navistina ne e stisnat od site strani pa da mora da bara chare kako da se snajdi.

Jas im simnuvam kapa!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:31
Zarem khaleefah ne si primetil ti dodeka bese kaj niv deka Arapite namesto alkohol pijat kolonska voda,i toa nekoja francuska mislam bese!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:32

khaleefah,

Kakva korist imam jas da izmisluvam neshto vakvo ? Zgora na toa, zoshto bi razmisluval za takvi neshta koga jas mozham slobodno da si pijam sto sakam. I na krajot, iskreno kazhano, takva genijanost ne mozhe na nikoj da mu padne na um ako navistina ne e stisnat od site strani pa da mora da bara chare kako da se snajdi.

Jas im simnuvam kapa!

Izgleda ti sakas i vecerva da se skarame!
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:33
Odzha, pa ne gi ucham decava toa da pravat, tuku da se spremni da odbijat ako nekoj im ponudi...   
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 891011>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,113 секунди.