![]() |
|
Бањање и мириси пред секс... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Автор | ||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.....................a be heki ti si be .................ma nemam zborovi sekoj tvoj komentar so smeenje go citam............car si da znaes..........i poleka nemoj mnogu da ti se dize?????
![]() |
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Ако редовно водиш грижа за хигиената нема да имаш потреба од посебни припреми и исклучоци
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
|
Ја на толкуа избор у денешно време од сапуни, деодоранти, купки, шампони за интимни делои то јест д***и, срамота јет некој да мирисат на прчојна
![]() ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...ne se chudi "Misirkova"...imet i smrdushi, se e do chueka toa, koa ke ja vidish kapka koa ke se sobleche ko od peshtera da izlegla... ![]() |
||
![]() |
||
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
|
...ne se chudi "Misirkova"...imet i smrdushi, se e do chueka toa, koa
ke ja vidish kapka koa ke se sobleche ko od peshtera da izlegla...
![]() Dali e ova stvarno ili se zafrkavas??? |
||
![]() |
||
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
|
Знам бе пиле, су видела ја таквија чупиња, че се слечит за депилација а носит Палмерс веш а вешо коруба фатил зато веља срамота је това на денешницава ![]() |
||
![]() |
||
manco ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
mora uvek da se bide spremen posebno cucite ne samo banjanje mora i de se zabricuvaat po malku
![]() |
||
![]() |
||
|
Тасма манчо а не забричуење, хигијена + мекоча=права уживанција обострана
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...he, chista stvar de... ![]() |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
i pred i poslem jebiga potrebno e
sovet za mazi so poladna voda pred banjajte se
:)
sega ne grc da ne vi kidne:)
a potoa so topla
inaku higiena obavezatelna inaku ne bi staval u zamrdeno pice nisto pa ni prst
!!!
ili pak da dadam polov organ usmrden nekoj da go masira ma jok bre mene bi mi bilo nezgodno jebiga
a ima takvi gledajte da gi utnete:)
![]() ![]() griva moja ne diram:)
a miski pazuvi toa jebiga mora :)
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
za oralen seks sekako treba posebna higiena
inaku koga ce se navlazni za seks da odis da go mies posle stanuva suvo i ne e toa toa, nema potreba posebno osven redovnata higiena se razbira |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
имам еден од цреши
![]() |
||
![]() |
||
nuredinosmani ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 52 |
|
obavezno pred sex mienje no prasuvam kako e podobro vagina ili penis bricena ili ne bricena jas mislam bricena vagina e podobra
|
||
![]() |
||
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
|
Licnata higiena obavezno mora da se pocituva a i vo slucajvo pred seks......a da ve prasam bananje i seks dali odgovara zaedno?
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |