![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 496497498499500 959> |
Автор | |
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
уффф... реклама прва класа...за на 104.4 фм
![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
woooooooooooooow денес се осеќам прекраааааааснооооо!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
USTE MI SE NEMA JAVENO..ZATOA ZA SEGA SUM TAZEN..ZBUNET..KOJZNAE POSLE MOZDA I DEPRESIVEN KE STANAM?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
the eye ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 51 |
se chustvuvam tazno Изменето од the eye - 24.Јануари.2008 во 10:29 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
цел ден само се смеам како луда....
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
оди во твојата нова тема таму со бацки
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
tazna, stotuku doznav deka mi pocinal drugar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
DO PRED 5 MIN IMAV GRUTKA VO GRLOTO I TREMA KAKO PRED ISPIT SEGA CUV PREKRASNA VEST I MI IDE SITE DA GI IZGUSKAM OD RADOST
![]() BOZE, BOZE KOLKU SUM JAS SENTIMENTALNO STVORENJE!!! CUDO EDNO!
AKO VI JAVAT NEKOGAS DEKA SUM UMRELA, DA ZNAETE DEKA E OD SENTIMENTALNOST!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Uf......sto ni kaza.......eve edna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
сабајле сакав да пишам дека сум среќен, ама нешто ме предомисли и си реков дај попосле ќе пишам...и еве ме:
ДЕНОВ МИ Е НАЈГАДЕН ДЕФИНИТИВНО ОД НОВА ГОДИНА ПА НАВАКА... ![]() ![]() ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
na5a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 196 |
А зошто нема опција напнато? Или се знае за мене..?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
ti si napeta a ne napnata
![]() ![]() jas sum napnata ama i srekjna od ovoj moment nataka ![]() |
|
![]() |
|
na5a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 196 |
И напета и напната... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 496497498499500 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |