|
Мажите дефинитивно одат по убавите жени! |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e ne sme site takvi...ja sum na primer bez karakter, ama ubav sum sto znaci mi treba nekoja so karakter
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da te nadopolni?!?!?!?!?
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
?
Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 14:00 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZABORAVIVTE OSVEN UBAVI I PO ZGODNI ZENI......
ZNACI PO UBAVI I PO ZGODNI ZENI/DEVOJKI
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....АБЕ ЏАБЕ ЌЕ ОДИ ....АКО НЕ ГО БИВА...ЌЕ СЕ УТЕПА ОД ОДЕЊЕ!!!(СИ ЗНАМ ПО МЕНЕ..ДА НЕ МЕ РЕПЛИЦИРА НЕКОЈА,САМ СИ КАЖУВАМ)
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА, и сеа шо
|
|
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da ne se zalite koga zenite odat po parite
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам пари па баш ми е гајле, ми одговара и едното и другото
|
|
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАЖИТЕ ДЕФИНИТИВНО ОДАТ ПО УБАВИТЕ ЖЕНИ
e pa po sto treba da odat po ruznite ili po parite na nekoja zena |
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е идат, шо да праиш, за това сме није козметичарките тука за нас немет неубаи жени само убајната требит да се открије кај свекоа жена посебно...еве ако земите на пример многу грди жени имет водитељки, зар онаја Турунџијева је лична ал па Бејби? Не ама со добра шминка нега гарддероба да не реча стил свекоја можит да бидит привлечна.
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заведување
Заведувањето е работа на сетилата за мирис. Затоа, вистински афродизијак е продорен, привлечен, секси парфем... Одамна жените и мажите не се потпираат на нивниот природен мирис. Индустријата на парфеми им помага да одберат мирис кој ќе ги направи неодоливи за партнерот. Веројатно сте чуле како мирисните цветови привлекуваат пеперутки и пчели? Сличен систем важи и за сексуалната привлечност меѓу мажот и жената, барем за она што се случува при првата средба. Главно оружје на заводничките Одамна жените и мажите не се потпираат на нивниот природен мирис. Индустријата на парфеми им помага да одберат мирис кој ќе ги направи неодоливи за партнерот. Жените знаат дека заведувањето е еден вид уметност. Поради тоа парфемот го нанесуваат на места каде сакаат да добијат бакнеж. За сетилото за мирис постојат приказни уште од антички времиња: парфемот бил „главното оружје“ на Клеопатра. Наполеон бил заведуван од мирисот на „мошус“ кој го оставала зад себе Жозефина. Векови подоцна, сексипилната Мерилин Монро, кога ја прашале што облекува за спиење, одговорила: „Само 2 капки Шанел 5“. Г-ѓицата Коко Шанел кажала дека парфемот, освен на тие места каде што очекувате бакнеж, може да се стави и на поработ на здолништето. Стручните лица ќе ви кажат дека парфемот се става на местата каде што има пулс, т.е.таму каде што крвта допира до самата површина на кожата. |
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U pravo si za ova.. znam od licno iskustvo
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има дејство ама краткорочно
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e sensei
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |