![]() |
|
Колку често одите на шопинг? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | |||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
always look on the bright side of the life!
|
|||
![]() |
|||
princeza ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
||
Ne sakam da odam posebno na shoping, ako setam i najdam nesto sto ke mi fati oko go kupuvam
|
|||
![]() |
|||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
||
Па пред да почне зимата зимски шопинг,на пролет исто така пролетен а и во меѓувреме ако нешто ми фати окото не останува не купено!!!
|
|||
![]() |
|||
5ko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
||
Секогаш кога ќе ме известат од моето матично бутиче дека им стигнала нова роба.
|
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
pa momentalno mnooooooogu cesto.
za dva meseci uspeav da napravam kolekcija od 17 novi para cizmi
|
|||
![]() |
|||
Viks ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
||
mislam deka nekogas i preteruvam |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Na zeleno pazarce da si kupam super lepak, selotejp, gumicka za kazance... garderoba seuse mi kupuvaat...
|
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
A SEGA MOMENTALNO SE 19....
PA MISLAM DOVOLNO BESE(KAKO NE)....
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() koj ti kupuva?????? Изменето од topsexy - 25.Јануари.2008 во 12:27 |
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
1 во месецот
![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Pa mama i tato i onaa mojana oti me smeta za zaostanat |
|||
![]() |
|||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
||
Ne se spremam posebno za kupuvanje
ama trosaaaaaammm skoro sekojdnevno ![]() |
|||
![]() |
|||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
||
trebase vo sabota da otidam mi propadna planot
![]() |
|||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |