|
МУСЛИМАНСКИ ИЗУМИТЕЛИ ШТО ГО ПРОМЕНИЈА СВ |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej lavce e tuka poznavac na NOBELOVA NAGRADA zamislite duri znae deka postoi a i e interesen za razlika od nekoi ORDEN ZA INTERESNIOV |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledaj sega ti prv spomenuvash tuka sudenje. Koj bega od temata? Ili mislish deka i Alah e muslimanski inovator??? Za tresenjeto gluposti...ehhhh... kolku gluposti se iznachitav od tebe... pa ne reagiram Ti pishuvash zatoa shto mislish deka si interesen??? Sakash da bidesh interesen??? Ne si mi jasen Изменето од Anthony - 25.Јануари.2008 во 14:56 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
mali simo
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па сега ... има ,,изумители,, што го променија светов има .... НО ПРАШАЊЕ Е ДАЛИ НА ПОДОБРО ИЛИ НА ПОЛОШО:??????? еве да речеме ,,ИЗУМИТЕЛИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ПОПУЛАЦИЈАТА,, добро познатите самоубиствени бомбашки напади. е сега само треба некој мухамеданец да ни подобјасни кој го тоа измислил..... или да бидеме попрецизни , што е поентава на темава?????? -----ИЗУМИТЕЛИ----??????? тие што изумиле????? -----ИЗМИСЛИТЕЛИ-----???? тие што измислиле???? ПРАШАЊЕ Е СЕГА ?!?!?!?!?!?! |
|
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
|
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |