IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мажите дефинитивно одат по убавите жени!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мажите дефинитивно одат по убавите жени!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 9>
Прашање: ...
Одговор Гласови Статистика
38 [86,36%]
6 [13,64%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 09:15
...e ne sme site takvi...ja sum na primer bez karakter, ama ubav sum sto znaci mi treba nekoja so karakter
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 09:57
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

...e ne sme site takvi...ja sum na primer bez karakter, ama ubav sum sto znaci mi treba nekoja so karakter

Za da te nadopolni?!?!?!?!?газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 10:36
?

Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 14:00
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 12:10
ZABORAVIVTE OSVEN UBAVI I PO ZGODNI ZENI......

ZNACI PO UBAVI I PO ZGODNI ZENI/DEVOJKI
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 12:23
.....АБЕ ЏАБЕ ЌЕ ОДИ ....АКО НЕ ГО БИВА...ЌЕ СЕ УТЕПА ОД ОДЕЊЕ!!!(СИ ЗНАМ ПО МЕНЕ..ДА НЕ МЕ РЕПЛИЦИРА НЕКОЈА,САМ СИ КАЖУВАМ)плазење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 13:53
ДА, и сеа шозамисленост
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 13:55
za da ne se zalite koga zenite odat po parite
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 14:00
Јас имам пари па баш ми е гајле, ми одговара и едното и друготоплазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 16:15
МАЖИТЕ ДЕФИНИТИВНО ОДАТ ПО УБАВИТЕ ЖЕНИ

e pa po sto treba da odat po ruznite ili po parite na nekoja zena голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 17:36
Е идат, шо да праиш, за това сме није козметичарките тука за нас немет неубаи жени само убајната требит да се открије кај свекоа жена посебно...еве ако земите на пример многу грди жени имет водитељки, зар онаја Турунџијева је лична ал па Бејби? Не ама со добра шминка нега гарддероба да не реча стил свекоја можит да бидит привлечна.
Кон врв
BidiFit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 454
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BidiFit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 17:50
Заведување

Заведувањето е работа на сетилата за мирис. Затоа, вистински афродизијак е продорен, привлечен, секси парфем... Одамна жените и мажите не се потпираат на нивниот природен мирис. Индустријата на парфеми им помага да одберат мирис кој ќе ги направи неодоливи за партнерот. Веројатно сте чуле како мирисните цветови привлекуваат пеперутки и пчели? Сличен систем важи и за сексуалната привлечност меѓу мажот и жената, барем за она што се случува при првата средба.

Главно оружје на заводничките

Одамна жените и мажите не се потпираат на нивниот природен мирис. Индустријата на парфеми им помага да одберат мирис кој ќе ги направи неодоливи за партнерот. Жените знаат дека заведувањето е еден вид уметност. Поради тоа парфемот го нанесуваат на места каде сакаат да добијат бакнеж. За сетилото за мирис постојат приказни уште од антички времиња: парфемот бил „главното оружје“ на Клеопатра. Наполеон бил заведуван од мирисот на „мошус“ кој го оставала зад себе Жозефина.

Векови подоцна, сексипилната Мерилин Монро, кога ја прашале што облекува за спиење, одговорила: „Само 2 капки Шанел 5“.
Г-ѓицата Коко Шанел кажала дека парфемот, освен на тие места каде што очекувате бакнеж, може да се стави и на поработ на здолништето. Стручните лица ќе ви кажат дека парфемот се става на местата каде што има пулс, т.е.таму каде што крвта допира до самата површина на кожата.

Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 18:41
U pravo si za ova.. znam od licno iskustvo трепкање
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 02:54
Има дејство ама краткорочно среќа
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 02:58
taka e sensei

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.