|
Омилени ресторани/гостилници/кафани |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Јануари.2008 во 12:19 |
Јас прва: Енрико пицерија
Во Скопје Изменето од Kali - 24.Јануари.2008 во 12:37 |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
restoran za mene e kebapcilnica taka da ili kude serdarot ili idadija a koga sum vo prilep se znae kaj kumata
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da Enriko e stara legenda. Uste od sredno odevme tamu na golem odmor na panceroti ili pica sendvic
Sega imam pocit za kafana DM, i merak mi pravi Akord vo komsii. I da ne go zaboravam, celiot predel debar maalo, el dorado za sekoj skopjanec. Изменето од sensei - 24.Јануари.2008 во 12:52 |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дефинитивно Амигос и ова новово за жал може да му го утнам името ама мислам беше Ла бодежита де медиа,.... не ми замеравајте ако утнав
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vodenica
|
|
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воденица
|
|
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уппсс ја заборавив Таверна Тоскана ....ммммммм
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DABLIN
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmmm..restoran...picerija e restoran??
Ako e- eve,Ballila,mnogu chesto sum tamu.Prijatno,intimno,toplo... stilski sredeno,usluga-besprekorna,doooobra pizza,vkusni italijanski specijaliteti.Preporachuvam!!I...da,OVA NE E REKLAMA |
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja uzivam da se prehrannuvam tamu |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vittoria, Amigos и Стара Куќа
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај жабарот...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ezerce
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еее езерце и јас го сакам особено амбиенатот Иначе Дуомо и Момир -блиску ми се и можда затоа |
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |