IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Депилирање vs. бричење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Депилирање vs. бричење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 14>
Автор
Порака
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 22:33
Originally posted by bibce bibce напиша:

blackeye............sve zavisi do tipot na kozata..................i piling da pravis i sve dzabe ako imas jako vlakno ke ti pravi problemi sekogas...............
najdobro ke bide ednas mesecno da gi bricish vlaknata so bric................(toa i go pravamсреќа)

a inace i jas sum za depilacija i toa tasma..........segde............po dobra rabota nema em higienski em ubavo za oko de neli..........намигнување
a sum za depilacija...SEKOGAS...za mazno i ubavo ne samo na oko...tuku i za dobroto na nezij dopirнамигнувањебакнежцрвенеење
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Viks Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 120
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Viks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 22:44
строго депилација , и ништо друго не признавам ....меѓудругото и јаките влакна со редовно депилирање омекнуваат намигнување и што е најважно се помалце ги има 
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 00:02
tocno i potvrdeno ,Viks
e sega vo zimo za da ni bide potoplo moze i da se podpreskokni nekoja depilacijaголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 17:21
Само депилација, арно вели мома Анџелина, у меџувреме никаков брич, така најпоиќе ураснујат влакната. а за интимни делои да не реча за д****та че си земите од вашио козметичар еден стик против ураснуење влакна на ДЕПИЛЕВЕ.
Поздрав
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 14:02
pak ima maka so ovie "potkozni" vlaknencaлутиналутина
neznam veke sto da pravam....se i seto imam stavano...
dajte bre luge sovet,nesto sto ste koristele ili barem ste slusnale...
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 18:43
Па штом толку често го имаш овој проблем можеби треба да одиш до козметичар или дерматолог ... Јас вчера се депилирав, со машинка, уф ама болеше
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 19:24
i jas sum za depilacija,nema nisto podobro od toa,malku ke boli,ama zatoa mazni noze i do eden mesec!!!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 20:09
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Па штом толку често го имаш овој проблем можеби треба да одиш до козметичар или дерматолог ... Јас вчера се депилирав, со машинка, уф ама болеше
jas se depiliram redovno...potkozni imam ne mnogu...po nekolku najcesto na bikini zonata...ama strasno me nerviraat!!!Odam na kozmeticar, taa mi preporacuva piling(sto redovno pravam) megutoa me sovetuva i so nekoja podelotvorna krema za potkozni???
za takov proizvod prasuvam...
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 00:08
жалам, тука не можам да ти помогнам
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 10:43
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

jas se depiliram redovno...potkozni imam ne mnogu...po nekolku najcesto na bikini zonata...ama strasno me nerviraat!!!Odam na kozmeticar, taa mi preporacuva piling(sto redovno pravam) megutoa me sovetuva i so nekoja podelotvorna krema za potkozni???

za takov proizvod prasuvam...

jas se izdepilirav so roll-on na galafarm i sega nemam tolku mn podkozni kako porano,a ostatokot planiram da gi izvadam so piling za telo,drugo ne znam sto!!!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 01:17
Depilacija,da definitivno.Boli malku,ama toa e vo del od sekundata.Ama posle raat teras.A za potkozni vlakna,i jas cesto pati gi imam.
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 01:52
ima li nekoj tuka napraveno trajna depilacija...pa moze da go spodeli iskustvoto..jas sakam da napravam,ama ovde ima samo vo eden salon,koj ne mi vleva doverba....
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 01:57
Jas imam.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 17:49
Originally posted by realna realna напиша:

ima li nekoj tuka napraveno trajna depilacija...pa moze da go spodeli iskustvoto..jas sakam da napravam,ama ovde ima samo vo eden salon,koj ne mi vleva doverba....
aj da ne siram anti reklama...vo ovoj nasiov prilepski-nemoj
drugarkami pravese vo skopje...zadovolna e ali ne posle prviot pat....eve veke 7-8 pati odi ali se gledaat rezultati...
treba trpenie, vreme i se razbira pari
inaku i jas sum za...ako ne drugo pocetno prvo na liceto malku
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.