![]() |
|
Мажите дефинитивно одат по убавите жени! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Автор | ||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
E TOA DA.
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
e sega me razocara...............ali aj ja znam da gotvam
![]() |
||
![]() |
||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
|
Pa po ubavi nego po kakvi!!!
|
||
![]() |
||
baso ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
|
denes retko zensko da gotvi taka da skoknete go kako argument ![]() |
||
![]() |
||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
|
koj ti go kazal toa?
![]() |
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Mnogu gleda televizija
![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
А со која мерна единица ја мерите убавината на жената?
Има убави, поубави и најубави жени? Како мажот ќе ја рангира убавината на жената зависи од вкусот. За разлика од нив, ако жените ги мерат мажите со мерна единица богатство, тогаш ним им е многу полесно, бидејќи со сигурност можат да кажат „Мојот е убав 2565000 евра“. „Кај го најде мори толку грд!? Нема ниту 10 000 000 евра“ |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
E majstorche, sega me razochara, spored ova shto o kazhuvash, jas sum mazhena za eden od najgrdite lugje na planetava!
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
|
neka ne te laze cenata sto ja pisal
![]() |
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Зависи дали сам ги заработил, или му се во наследство. Има разлика ![]() Сите вредни луѓе се убави ![]() Изменето од Kali - 24.Јануари.2008 во 22:03 |
||
![]() |
||
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
|
Нормално дека мажите одат по убави жени, ама ако убавите жени се и паметни и добри, тоа е полн погодок за секое машко
|
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Trcaat maskite po ubavi ama dali ke zavrsat so niv toa e drugo prasanje... Moze da se vrti kolku saka po niv, ama od fantazija do realnost ima mnooooooogu razlika i prostor, znam deka vecerta pak mene ke mi se javi.
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
|
?
Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 14:02 |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
"Ne mora da e ubava - bitno e da ima karakter" - i nakraj site trcaat po onaa ubavoto
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |