![]() |
|
Пинг понг |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Пинг-понгот или столниот тенис ми е еден од омилените лабави спортови, едно време бев ептен заразен
![]() ![]() Ако има некој заинтересиран за дуел може во секое време да се пробаме ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ја може да ти го подавам топчето кога ке ти падне и ако ти падне
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Тоа значи дека многу пати ќе се наведнеш нели...
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
зависи од тоа колку добар играч си...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Епа многу често "забивам"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
значи да си набијам кондиција пред време
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ахаммм...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
SAKAV DA ODAM DA UCAM DA IGRAM PING PONG NE MI DOZVOLUVAT
![]() ![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Ejj epten e interesno..cesto znam so brat mi da poigram iako ja sum kamen ama zatoa on e extra i se nervira so ne znam da mu vratam topce
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bojan_pp ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Кој знае за Пинк-Понг е добар спортист,а кој тренира уште подобар.А сега кој знае за Пинк-Понг?!!!???...........
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Jas znam deka se vika ping-pong ili ne
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Пинг-понг колку што знам јас
![]() ![]() Изменето од Monuska - 10.Јуни.2008 во 22:47 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Malce dosadna igra...dodusa kako sto ja praktikuvav jas-doma na masa e pointeresno,samo okolinata stradase i mi bese zabraneto
![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Можам да замислам што би се случило јас да играм дома
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |