IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 157>
Автор
Порака
shy_girl Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shy_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 18:34
Koj moze da mi kaze so sum podznak
rodena sum 21 10 92 vo 6 i 45
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 22:04
Originally posted by shy_girl shy_girl напиша:

Koj moze da mi kaze so sum podznak
rodena sum 21 10 92 vo 6 i 45

Вага со подзнак шкорпија
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
dimov.boris Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јануари.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimov.boris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 16:23
.....

Изменето од dimov.boris - 24.Ноември.2011 во 16:08
Кон врв
shy_girl Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shy_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 21:27
Originally posted by dimov.boris dimov.boris напиша:

Јас не можам но сепак, зошто ти е ? не верувај во текви работи, ќе ти пише нешто лошо и со самата помисла на тоа, неразумно самоит ќе си ја оствариш лошотијата! Прости ми што ти се мешам.

Ne veruvam mnogu vo tie raboti ama cisto onaka me interesirase

a moze li nekoj da mi kaze karakteristiki na vaga so podznak skorpija?? ( bas da vidam dali ke mi pogodide nesto)   
Кон врв
Крсто Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Крсто Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 21:39
кој знае да ми каже каде можам да најдам некој што ќе направи натална карта?? pleaceeee
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 18:52
Па има на интернет многу сајтови на кои натална карта е бесплатна... препорачувам да видиш овде
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 18:57
Originally posted by shy_girl shy_girl напиша:

Originally posted by dimov.boris dimov.boris напиша:

Јас не можам но сепак, зошто ти е ? не верувај во текви работи, ќе ти пише нешто лошо и со самата помисла на тоа, неразумно самоит ќе си ја оствариш лошотијата! Прости ми што ти се мешам.

Ne veruvam mnogu vo tie raboti ama cisto onaka me interesirase

a moze li nekoj da mi kaze karakteristiki na vaga so podznak skorpija?? ( bas da vidam dali ke mi pogodide nesto)   

Прочитај тука
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Крсто Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 18:59
Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

Па има на интернет многу сајтови на кои натална карта е бесплатна... препорачувам да видиш овде

пробав, ми дава ерор нешто. ај те молам ако можеш повеќе да ми кажеш што и како?
инаку фала и поздрав
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 19:04
еве ти линкови
www.horoskop.hr
www.astro.com
www.astrology com

на последниве два не е целосно бесплатно, добиваш само некои информации, а за првиот, ме чуди зошто така ти излегува, јас баш сега пробав и ми отвори, ај пробај пак...

Изменето од Evenstar - 27.Јануари.2008 во 19:07
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 19:06
Не кликај на линкот туку отвори си нов window, напиши ја адресата... инаку нема да ти отвори...
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Крсто Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 01:47
еј фала најдов.
Кон врв
baso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 09:11
http://www.youtube.com/watch?v=haP7Ys9ocTk&eurl

koj veruva u horoskop neka si gleda do kraj samo malku ke se razocara

Изменето од baso - 28.Јануари.2008 во 09:12
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 16:29
Си направив бесплатна натална карта и сфатив... дека сум многу комплицирана и на пола престанав да читам.

Изменето од Monuska - 29.Јануари.2008 во 16:29
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 14:58
ANCIENT EGYPTIAN BIRTH SIGNS:

Unknown until archaeologists discovered it, the mystic horoscope is divided into 12 signs,each one ruled by a different Egyptian god.
4000 years ago, mothers took their new born baby girls to the Temple ofthe Sun on the banks of the Nile,where priests consulted sacred writings to foretell the infants' romantic futures. 

Here are the 12 birth signs & the significance of each to those born under them.

JANUARY 1st - FEBRUARY 2nd

AMMON     (GOD OF PROPHETS)

Those born under this sign have a sure talent for recognizing Mr/Ms Right the first time they see him/her
- for them it's often a matter of love at first sight.
When this happens, usually at a chance meeting in public places like shopping malls or restaurants,
you can attract him/her by radiating happiness.
You'll find it will captivate him/her.

FEBRUARY 3rd - MARCH 4th

SUCHOS     (GOD OF THE SACRED NILE)

Better known as the Crocodile God, Suchos guarded the treasures of Ancient Egypt.
Those born under this sign are attracted by beauty, & ancient wise men warned them not to be blinded by it.
"Look beyond an attractive appearance and find the real man beneath," they warned. "Listen to your heart,
instead of what your eyes tell you."

MARCH 5th - APRIL 9th

OSIRIS     (GOD OF FERTILITY)

If you were born under this sign, don't expect to a fall in love at first sight.
Those ruled by Osiris need time for love to put down roots in their hearts,
but it will grow stronger until it blossoms Into romance that will last a lifetime.

APRIL 10th - MAY 2nd

PTAH     (GOD OF TRUTH)

Ptah's people are very sincere & have to be careful to avoid being hurt in romance.
You'll find your Mr/Ms Right practically on your doorstep because you've known him/her for a long time.
H/She's a down-to-earth type who appreciates sincerity, he'll be attracted to you sooner or later,
so don't be pushy when you recognise him.

MAY 3rd - JUNE 16th

HORUS     (GOD OF LIFE)

The hawk-headed god rules a fickle sign - those born under it have roving eyes & a passionate nature.
Life for them is finding a series of Mr/Ms Rights, & they have no trouble doing it. For true Romantic happiness,
you need a very strong, steady type of man/woman who can tame your restless spirit
& still give you the excitement you crave.

JUNE 17th - JULY 21st

NEPHTAPHIS     (GODDESS OF TRUE LOVE)

Beautiful Nephtaphis watches over this most dreamily romantic of all signs.
Her children are incredibly loyal to their lovers, & are actually capable of becoming one with them in body,
mind & soul. For this reason they have to be careful to choose men/women as caring & considerate as themselves,
or they will cruelly be taken advantage of.

JULY 22nd - AUGUST 18

SETI     (GOD OF THUNDER & LIGHTNING)

Like their turbulent guardian, those born under this sign have quicksilver temperaments & have to keep
their thermostats lower. They want their love lives to heat up. You need an even-tempered,
understanding type who can put up with your occasional outbursts.

AUGUST 19th - SEPTEMBER 21st

ANUBIS     (THE PROTECTOR GOD)

If you were lucky enough to be born under this sign,
you can look forward to life-long romance that will never stop growing.
Mr/Ms Right for you is the mystery man type who has a multi-faceted personality & will forever be revealing new
& fascinating aspects of himself/herself, thereby continually giving you something new about himself for you to love.

SEPTEMBER 22nd - OCTOBER 15th

RA     (THE SUN GOD)

You'll have no trouble finding Mr/Ms Right because you're what every man/woman is looking for - tender,
understanding, passionate, & intensely loyal. Men/Women will flock to you, so you can afford to be choosy.
Pick the man/woman who is most deserving of the prize you are & don't look back.
Your only fault is a tendency to wonder
if you made the right choices in the past so keep your eyes peeled on the future.

OCTOBER 16th - NOVEMBER 9th

ISIS     (GODDESS OF MIRACLES)

Those born under the sign of this ancient Egypt's chief goddess have a magic touch.
With a smile, they can captivate any man/woman who attracts them.
Finding Mr/Ms Right is easy for Isis' sons/daughters they can spot him/her a mile off & snare him/her
with their great charm.

NOVEMBER 10th - DECEMBER 3rd

THOTH     (GOD OF LIGHT)

Thoth's children have a hard time displaying their feelings, especially the romantic ones.
When you meet Mr/Ms Right, show him how you feel, don't keep him/her guessing or waiting.

DECEMBER 4th - DECEMBER 31st

HATHOR     (GODDESS OF MUSIC & THE ARTS)
Hathor's children are in love with love.
They tend to fall head over heels in love with the first man that shows any interest in them,
& they stick to them like glue. Keep a level head & be sure he's really Mr/Ms Right.
Your type of man/woman likes harmony, & you have to show him/her that you're the one who can provide it.

Their common law above all is:

Live each day to the fullest.
Get the most from each hour, each day & each age of your life.
Then you can look forward with confidence.

©%20Carmen%20Ezgeta

Изменето од mamma - 10.Февруари.2008 во 14:59

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.