|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика | страница <1 596597598599600 625> |
Автор | |
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu kazav deka preteruva..a on na toa samo ke mi vrati...zar ne gledas deka ti (jas) pravam sceni?..ke poludam kolku ne saka da prifati moj stav ili mislenje...rabotava on treba da e alfa-muzjakot i on da odlucuva kako kade so kogo..e toa moze na rabota..ali koga sme eden pored drug i gledame nekoj bezvezen film..nema sansi
|
|
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си, си, така е!!!Секој има право на свое мислење...Затоа треба време да помине да се научиме да прифаќеме и туѓи ставови и мислења, а да не се чувствуваме загрозени...
|
|
Keti72
|
|
kum
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne smeeme da se custvuvame zagrozeni...kade e moira
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
raboti na igrive....se razigra
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razbira se se javuvam na raport, kum me bara
|
|
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
радосно е сега срцето негово, штом ти се појави
|
|
Keti72
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vikas, ama se somnevam, muabetot ni bese sosema nesto drug, ama nema vrska ke go zavrsime podocna
|
|
keti72
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најде ли нешто по твој вкус во сите заедно?!
|
|
Keti72
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no zarem ne procita deka ti se zablagodariv, ako ne si procitala eve uste edans golemo Blagodaram do mojata draga Keti, zatoa sto mislese na mene dodeka jas ne bev na net
|
|
keti72
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е така, морам сега да ви поделам зошто навечер неможам да ве дружам
|
|
Keti72
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama daj resi go toj problem, ne ne ostavaj na cedilo, te molam potrudi se
|
|
keti72
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се трудам, ама не е до мене, не ме пријавуваат, плата не ми качуваат=ќор сокак
|
|
Keti72
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako im se pojavam tamu na sefovite tvoi, znaat li deka srce ke gi fati, samo ti taka kazi im, i ke vidis sto ke se sluci
|
|
keti72
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чинам дека многу им е гајле, се додека нив им е арноа кога не им е се знае кој е Жика Живац-дежурни кривац
|
|
Keti72
|
|
Внеси реплика | страница <1 596597598599600 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |