IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Форумски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Каладонт во приказна
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каладонт во приказна

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 591592593594595 625>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:08
toa taka vam Vi se cini, bas naprotiv sekogas mi e zadovolstvo da razgovaram so Vas, ama morav nesto na TI da napisam

Изменето од moira - 23.Јануари.2008 во 23:09
Кон врв
kum Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 3279
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:10
ama...nema ama...ili ima
JOIN THE FAMILY
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:12
ma vi kazav zosto, sega sakate da se raspravame, bas ubavo vi objasniv Kume
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:15
mene mi e interesno koga se raspravam...ako ne se raspravas i ne vnesis dinamika vo raspravija taa voopsto nema da bidi dinamicna raspravija a za da bidi edna raspravija dinamicna potrebna e doza na dinamika
JOIN THE FAMILY
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:17

Kaladont
kako vi drago kume sega se kontra ke odam, ne za drugo tuku za da ima dinamika, neli

Изменето од moira - 23.Јануари.2008 во 23:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:20
list vrtam...sakam da vidam bas kako ke mi odis kontra...mozi da pocneme
JOIN THE FAMILY
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:23
mesto da prasuvas za promena pocnuvaj veke ednas, ajde da vidime
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:25
mene bi me opisala kako
JOIN THE FAMILY
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:27
ko kum, kako inaku, ili imas nekoj drug opis, ajde opisi se sam

Изменето од moira - 23.Јануари.2008 во 23:28
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:31
ami jas sam ne mozam da se opisam,jas eve za primer ke te opisam tebe...sega na masata imas pepeljara polna so otpusoci,ne nosisi vlecki,sakas da se karas so lujeto,cesto si na internet...ti so ke kazis na ova,i so ke kazis za mene baj d vej
JOIN THE FAMILY
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:35
ej se pogresi vo krevet sum, nemam pepeljara so otpusoci, mrazam polni pepeljari, i non stop go luftiram i ozoniram prostorot, zatoa sto mrazam zacadeni i smrdlivi prostorii, nikogas ne odam bosa, i voopsto ne sum kavgadjika, tuku sekogas kazuvam toa sto mislam.......leleeeee kolku me promasi, ne mozam da se iznacudam
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:37
Ama aj fati im go sea krajOT
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:40
oti ako ne pisev nesto najsprotivno nemase da doznaam nisto,sega barem doznav nesto,a ti so ke kazis sega za mene

Изменето од kum - 23.Јануари.2008 во 23:40
JOIN THE FAMILY
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 23:40
ne tuku se vadi, sakas da kazes demek si provociral sto jas da kazam za tebe, imeto se ti kazuva KUM, za kuovite se najdobro, dali vakov ili onakov, najdobro e da molcis

Изменето од moira - 23.Јануари.2008 во 23:42
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 591592593594595 625>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.