|
Депилирање vs. бричење |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | ||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sum za depilacija...SEKOGAS...za mazno i ubavo ne samo na oko...tuku i za dobroto na nezij dopir
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
строго депилација , и ништо друго не признавам ....меѓудругото и јаките влакна со редовно депилирање омекнуваат и што е најважно се помалце ги има
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno i potvrdeno ,Viks
e sega vo zimo za da ni bide potoplo moze i da se podpreskokni nekoja depilacija
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само депилација, арно вели мома Анџелина, у меџувреме никаков брич, така најпоиќе ураснујат влакната. а за интимни делои да не реча за д****та че си земите од вашио козметичар еден стик против ураснуење влакна на ДЕПИЛЕВЕ.
Поздрав |
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pak ima maka so ovie "potkozni" vlaknenca
neznam veke sto da pravam....se i seto imam stavano...
dajte bre luge sovet,nesto sto ste koristele ili barem ste slusnale...
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па штом толку често го имаш овој проблем можеби треба да одиш до козметичар или дерматолог ... Јас вчера се депилирав, со машинка, уф ама болеше
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas sum za depilacija,nema nisto podobro od toa,malku ke boli,ama zatoa mazni noze i do eden mesec!!!
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas se depiliram redovno...potkozni imam ne mnogu...po nekolku najcesto na bikini zonata...ama strasno me nerviraat!!!Odam na kozmeticar, taa mi preporacuva piling(sto redovno pravam) megutoa me sovetuva i so nekoja podelotvorna krema za potkozni???
za takov proizvod prasuvam...
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
жалам, тука не можам да ти помогнам
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas se izdepilirav so roll-on na galafarm i sega nemam tolku mn podkozni kako porano,a ostatokot planiram da gi izvadam so piling za telo,drugo ne znam sto!!! |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Depilacija,da definitivno.Boli malku,ama toa e vo del od sekundata.Ama posle raat teras.A za potkozni vlakna,i jas cesto pati gi imam.
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima li nekoj tuka napraveno trajna depilacija...pa moze da go spodeli iskustvoto..jas sakam da napravam,ama ovde ima samo vo eden salon,koj ne mi vleva doverba....
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas imam.
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj da ne siram anti reklama...vo ovoj nasiov prilepski-nemoj
drugarkami pravese vo skopje...zadovolna e ali ne posle prviot pat....eve veke 7-8 pati odi ali se gledaat rezultati...
treba trpenie, vreme i se razbira pari
inaku i jas sum za...ako ne drugo pocetno prvo na liceto malku
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |