|
Верувате ли на зборот ИЗВИНИ? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 19> |
Автор | ||
dimov.boris
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....
Изменето од dimov.boris - 24.Ноември.2011 во 16:10 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, ама во зависност од која личност е искажан.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne,ne veruvam.
Toj zbor e izmislen od licnosti so slab karakter. Nema izvini-preispitaj se pred da napravis bilo sto |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A, Tiiiiiiiiiiiii.............?????? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене лично не ми значи нешто овој збор што ако некој ми згеши и да ми речи и да не ми речи скоро сеедно ми е грешката се направила а јас се изинувам само кога знам дека вистина сум згрешила и чувствувам некој вид на вина,
|
||
Life is beautiful
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koristete go naj naj naj retko
1. moze da stane navika 2. moze da bide bzabe 3. moze i sami da nepoveruvate vo vaseto IZVINI - sto e naj naj naj zalosno |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зависи од големината на грешката
|
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahhah kolku e golema?????????????? kolu goleno e sepak uste malo za nekogo malo e ogromno milo Izvini nezavisi od toa- zavisi od tvoeto custvo za prifakjanje na Izvini ako custvoto ti kaze prifati go kje go prifatis zatoa so i sama nemozes da meris kolku golemo e golemo i najgolemo doveduva do prifajanje na izvini i posle moze i sudbinata da bide na vasa strana |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама ако несакајки ме удри, ќе прифатам извини
А ако ми ја измести фацата намерно, не простувам |
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako moze nekoj nesakajki da te udri??????????????????
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznam zoshto...ama jas veruvam
na zborot izvini......mozebi zaradi
toa shto koga jas ke pogresham neshto
go kazuvam iskreno...i sakam da mi poveruvaat...
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас исто, Блашке Тој збор ми е исто важен и вреден како и -те сакам-, -те молам-... Не за љубов, туку и општо. |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sigurna si?????? mozebi da, a mozebi i ne lugje sme - prekrasno nesovrseni nesovrseni pri izmestuvanje vilica no nesovrseni i pri prostuvanje zivot pokazuva kolku sme nesovsreno mislele pred odredeno vreme |
||
|
||
Ena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tука си во право!!! |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |