|
Како треба да изгледа една Христијанка? |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама нека се извина и тија шо така подмукло поставаа ваквија теми па после ќута ко п.... под кошули-НЕ БРИШИ
Изменето од Messenger - 23.Јануари.2008 во 02:20 |
|
Ја су козметичар за лице, тело и душа.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se slikite za veronautika, zal mi e-no se za ubavina na hristijanski zeni Изменето од Messenger - 23.Јануари.2008 во 03:18 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 23.Јануари.2008 во 08:29 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 23.Јануари.2008 во 08:28 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anakin, mislev da imash tvoja tema so tvoi religiozni ilustracii.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam samo deka i muslimanskite
zeni ne se veke ona sto bea i se poveke zalicuvaat na hristijanskite i toa ne samo fizicki(mislam na oblekata) Imam sekojdnevna prilika da gi gledam i ednite i drugite skoro da nema razlika. |
|
Ummu_Usame
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temata glasi "kako treba da izgleda edna hristijanka"... Znaci kako treba a ne kako izgledaat poedinki... Pogledneto go klipov..interesno http://www.youtube.com/watch?v=U0plMbcfVBE&feature=related |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, tuku i muslimanskite zeni se emancipirale |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e ova tema za muslimankite
nie znaeme kako izgledat - toa ne mora tema da se otvara za takvo neso no ova tema e edna od najzagadocna nikoj nemoze da kaze kako treba da izgledat hristijankite zatoa so celokupma svetska modna i kozmeticka industrija rabotat za niv sakat da izgledat naj naj naj i zasluzuvat taka i da izgledat i neka raboti cel svet i site modni kreatori imat za kogo da rabotat, kreirat, izmisluvat se so edna edinstvena cel tie da se custvuvat kako naj naj naj zeni na svetot i nie pokraj niv da se custvuvame naj naj naj mazi na svetot a koj saka da tera po biblii i drugi religii nivno pravo nasite naj naj naj zeni nema so da krijat a zasto da krijat koga se NAJ NAJ NAJ Изменето од anakin - 25.Јануари.2008 во 14:24 |
|
|
|
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e ova tema za muslimankite E za ova da ne ocekuvas Nobelova nagrada za literatura? Pa Bogami kakvi se ima po svetot i blizu si do toa
|
|
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopsto ne no se raduvam deka nekako ti tekna na nobelova nagrada zapravo se raduvam deka duri i znaes deka postoi za literatura pa na kraj kraevi i se raduvam za tebe deka znaes voopsto deka postoi nobelova nagrada ORDEN ZA TEBE Изменето од anakin - 25.Јануари.2008 во 14:30 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |