IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Тресни што прво ќе ти падне на памет
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Тресни што прво ќе ти падне на памет

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8283848586 186>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 22:49
ne me spijunira ama eve ti da znaesh deka mazot ti pishuva na nekoj forum neshto, nema da vidish shto napishal?

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 22:50

tresnujem gu

Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:05
Originally posted by moira moira напиша:

Zbogum , maz ti ne znae deka visis na forumov

поентата е во тоа што кога он ќе се прибере дома насилно ме отстранува од форумов за да ги игра оние неговине Кантер страјк,Кол оф дјути итн.
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:06
a i ja gi tj igraju
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:08
Originally posted by IQ IQ напиша:

Zarem toa e nesto tajno

nejkum da mi gi chita glupostive ovde bre haha

а башка што у негово присуство "немогу да се одразим" док ми диши у врат
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:13
ма ги чита и стално едно те исто-Ај молим те стани,компјутеров е да се користи за конкретни работи!
Ја ќе станам и ко ќе видам кои се конкретните работи-што ќе видам-Пак некои бркотници и пукотници! Лудило од конкрет(ен)изам.

Ауф,ако го прочита ова утре ќе бидам тазе разведена.
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:20
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

ма ги чита и стално едно те исто-Ај молим те стани,компјутеров е да се користи за конкретни работи!
Ја ќе станам и ко ќе видам кои се конкретните работи-што ќе видам-Пак некои бркотници и пукотници! Лудило од конкрет(ен)изам.

Ауф,ако го прочита ова утре ќе бидам тазе разведена.

газење%20од%20смеење Супер си Bibaнамигнување
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:36
Toj za epten konkretni raboti go koristi kompjuterot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:47

Zarem toa e nesto tajno

epa taka de, kako da kazam deka sakam seks so clenot nad mene ako mazot mi e do mene

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:54

Zarem toa e nesto tajno

epa taka de, kako da kazam deka sakam seks so clenot nad mene ako mazot mi e do mene

е,е. тоа де тоа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:58
se razbirame nie

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 00:00

se razbirame nie

Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 00:04

Zarem toa e nesto tajno

...abe surfaj dok ne se omuzish, posle nema...ke surfash u kujna a maz ti ke surfa so cucki po net, ovie curive sho surfaat drugive il se razvedeni ili se nemuzeni...uzivaj dok moesh...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 00:06
haha ti da surfash u kujna bre a zena ti da gleda fudbal na tv

Изменето од IQ - 23.Јануари.2008 во 00:06

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8283848586 186>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.