|
Тресни што прво ќе ти падне на памет |
Внеси реплика | страница <1 8283848586 186> |
Автор | ||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne me spijunira ama eve ti da znaesh deka mazot ti pishuva na nekoj forum neshto, nema da vidish shto napishal?
|
||||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
tresnujem gu |
||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
поентата е во тоа што кога он ќе се прибере дома насилно ме отстранува од форумов за да ги игра оние неговине Кантер страјк,Кол оф дјути итн. |
||||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a i ja gi tj igraju
|
||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
а башка што у негово присуство "немогу да се одразим" док ми диши у врат |
||||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ма ги чита и стално едно те исто-Ај молим те стани,компјутеров е да се користи за конкретни работи!
Ја ќе станам и ко ќе видам кои се конкретните работи-што ќе видам-Пак некои бркотници и пукотници! Лудило од конкрет(ен)изам. Ауф,ако го прочита ова утре ќе бидам тазе разведена. |
||||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Супер си Biba |
||||
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Toj za epten konkretni raboti go koristi kompjuterot
|
||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
epa taka de, kako da kazam deka sakam seks so clenot nad mene ako mazot mi e do mene |
||||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
е,е. тоа де тоа |
||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
se razbirame nie
|
||||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...abe surfaj dok ne se omuzish, posle nema...ke surfash u kujna a maz ti ke surfa so cucki po net, ovie curive sho surfaat drugive il se razvedeni ili se nemuzeni...uzivaj dok moesh... |
||||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
haha ti da surfash u kujna bre a zena ti da gleda fudbal na tv
Изменето од IQ - 23.Јануари.2008 во 00:06 |
||||
Внеси реплика | страница <1 8283848586 186> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |