![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 563564565566567 1093> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
има ли шанси да ми пукне главата........ ???
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
абе ја таман решив да шетам по форум тоа тука у разно сите се збрале
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Како може никогаш да не се заситам
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
како се чита никот на na5a?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
да им објаснам на момциве над мене.....
![]() ![]() ![]() на(ПЕТ)а...... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знаете и ја се мислев.....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
има три варијанти:
наПЕТа (напната,нервозна) наСа (5=S,можда сака да биде астронаут ![]() онака го треснала безвезе колку да постои ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
дај нека помине и оваа недела па ке се вратам на себе си малце....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
а да не ми се задремува?
|
|
![]() |
|
да спијам сега или вечер порано? се лажам ако мислам дека ке си легнам пред 2 вечер...имам работа преку глава...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Viks ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
до кога се лажеш дека ке почнеш да вежбаш
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Нели немаше да излезеш по ветров по цигари?
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ej kako me mrzi................
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 563564565566567 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |