IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мој став за хомосексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мој став за хомосексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 103>
Автор
Порака
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 05:47
Originally posted by filmadzijka filmadzijka напиша:

Ние можеме да имаме либерални сфаќања ама Дедо Боже не.
Еве велат им пуштил уште една анатема со тој вирусот УСА300

Ne e virus tuku strafilokoka(bakterija) koja e rezistentna na poveketo antibiotici(no seuste ne na site,megjutoa se plasat deka ke stane rezistentna na site bidejki mutira)
  I ne ja pusti dedo boze, tuku nesposobnive lekari bez granici, koi se poprofesionalni vo "doktorite peat" orkolku vo bolnica koga lekuvaat pacienti намигнување
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 20:49
Originally posted by BidiFit BidiFit напиша:

Јас сум STR8. Кој како сака нека се определи. Ваш е животот,вие одлучувате. Не ми сметате.
да, сигурно, само нека не ме убедуваат дека е нормално
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 20:52
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Јас сум STR8. Кој како сака нека се определи. Ваш е животот,вие одлучувате. Не ми сметате.

Oк, и ти не ме убедувај дека е ненормално.
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 20:53
Originally posted by RebeL RebeL напиша:

Oк, и ти не ме убедувај дека е ненормално.
а за што постои тогаш жената?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 20:58

Никој не те тера тебе да си педер.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 21:02

Никој не те тера тебе да си педер.
имаш право, што сум се ставил тука кога не сум педер
ај чао
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 21:02
Мојот став е следниот. Да се обезбеди лекарска, психијатријска и духовна помош за лечење на веќе разболените од ова психо-социјално нарушување. А да се воведат затворски казни за промоторите на истото.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 21:03

имаш право, што сум се ставил тука кога не сум педер
ај чао
Темата не е само за педери. Никој нема да те етикетира како педер ако коментираш тука. Освен ако не си хомофоб.... голема%20насмевкаплазење

Изменето од RebeL - 22.Јануари.2008 во 21:04
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 21:05
еј абе доста за педери малце за жените сеа е па и од двата пола има хомосекуалностголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 21:07
Originally posted by sensei sensei напиша:

Мојот став е следниот. Да се обезбеди лекарска, психијатријска и духовна помош за лечење на веќе разболените од ова психо-социјално нарушување. А да се воведат затворски казни за промоторите на истото.

Најди лекари и психолози кои би „лечеле“ хомосексуалци - притоа да не завршуваат тие јадни души со суицид. После излези на ТВ и промовирај ја твојата кауза. Па ако имаш легитимна поддршка, секоја чест!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 21:13

Најди лекари и психолози кои би „лечеле“ хомосексуалци - притоа да не завршуваат тие јадни души со суицид. После излези на ТВ и промовирај ја твојата кауза. Па ако имаш легитимна поддршка, секоја чест!

Ќе биде,....
А ако има самоубиства, тоа на душа го носат промоторите на таа болест.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 21:22

Ќе биде,....А ако има самоубиства, тоа на душа го носат промоторите на таа болест.

Болест...па и промотори Небаре станува збор за книга или идеологија Ц ц ц
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:41

Ќе биде,....
А ако има самоубиства, тоа на душа го носат промоторите на таа болест.
Да не бидат само оние кои се обидуваат да „лечат“ нешто што не е болест - тие кои ќе ги носат на душа самоубијците...

Изменето од RebeL - 22.Јануари.2008 во 23:42
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:50
Site marketing agenti od cicko Kinsey pa navamu, treba da ve nosat na dusa. Bezrazlika dali ste se samoubile.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 103>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.