|
Како треба да изгледа една Христијанка? |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Месинџер е во право.
-Стадо-, -припаѓање-, -страв од отфрлање- е карактеристика на сите општества, дури и племиња. А запад и капиталистичко уредување - индивидуалност, слобода, избор, - е повеќе од тоа. Како ќе се изразиш себеси преку облекување, и што ќе одлучиш да носиш, сексипилно или покриено, е сопствен избор и не може да се сведе на личносно деградирање ако навистина тоа не си. Само ти зборуваш за границите, за екстремите. |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sensei, onaka kako sto si definiral so ovoj tvoj komentar, ti mislish na site onie koi ne se 100% hristijani i muslimani. Toa znachi kvazi- hristijani zapadno opshtetsvo, ateisti i se ostanato. Jas ne ti gi iskrivuvam zborovite, nitu sum te razbral pogreshno, tuku tochno onaka kako sto si se izrazil. Ako mislish deka ne si mislel taka, togash preciziraj na koe toa zapadno opshtestvo mislish i dali tuka ke gi stavish i onie istochni opshtestva koi ne se hristijanaki i muslimanski. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[/QUOTE Antony ] Ke ja koristam istata terminologija. Vo zapadnata "civilizacija" zenata ima pravo na izbor Taa samata odluchuva shto e najdobro za nejze Funkcijata na zenata kako "seks predmet" e taka tipichna za muslimanskiot svet - tamu taa nema pravo na izbor P.S Da ne spomenuvam za taka narechenoto "obrezuvanje" na zenite vo nekoj od drzavi koj se dominantno muslimanski. Zenata nema pravo duri ni na zadovolstvo koga vodi ljubov so mazot. Zadovolstvoto e samo za mazite soglasno islamot...[/QUOTE] Sto lupas zeleni. Ti go narece obrezuvanjeto, takanareceno. Od kade ti ovie nevistini. Zboruvas gluposti, iako znes deka tuka ima muslimani,koi vednas ke te derogiraat. Ima temi za muslimanite, pisuvaj tamu, ne go menuvaj tekot na temava. Poradi nedostatok na vistinski odgovor, resenieto ne e vo napaganjeto na drugite. Изменето од Aisha - 22.Јануари.2008 во 17:31 |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sto lupas zeleni. Ti go narece obrezuvanjeto, takanareceno. Od kade ti ovie nevistini. Zboruvas gluposti, iako znes deka tuka ima muslimani,koi vednas ke te derogiraat. Ima temi za muslimanite, pisuvaj tamu, ne go menuvaj tekot na temava. Poradi nedostatok na vistinski odgovor, resenieto ne e vo napaganjeto na drugite.[/QUOTE] Sakash da kazesh deka na muslimanskite devojchinja vo Egipet na primer ne im go odstranuvaat klitorisot na mala vozrast? Informiraj se draga Aisha pred da pochnesh so navredite |
|||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Aisha - 22.Јануари.2008 во 18:00 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zasto vednas avtorot na ova tema so negovite istomislenici nekazat so e fintata ???
dali mislite deka se site tuka naivni??? so detinjasto prasanje na umniot VD- JAS NEZNAM KAKO TREBA DA IZGLEDA EDNA HRISTIJANKA , KAZETE MI MOLIM VAS??? ma nemoj vd,,, a najvise me nervira kako drugite pagjat na tie finti- demek hristijankite morat da se pretvarat vo neso za da hristijanite gi gledat- dodeka tie drugite na koi religijata im odreduila nacin na oblekuvanje na nivnite zeni so generacii naucile da gi cenat i posakuvat zenite svoi prema dushata i psiholoshkiot profil pak kje kazam - PIKNITE SI JA TEMATA ZAD SESIR- a ako slucajno ima tuka malenki decinja-nim prodavajte lizavcinja a baska i HERLOK SHOLMS se pojavi tuka Изменето од anakin - 22.Јануари.2008 во 18:52 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Anakine brate ostani si ona sto si! Dobar i priznat programer.
Sho ti majko mu stara razbiras od moral? Treba ednas da svates deka za tvoja zal poveketo od lugeto vo svetot se ubedeni deka Bog gi stvoril i im dal propisi spored koi treba da se odnesuvaat.Temava tokmu za toa zbori. Kako Bog propisal da izgleda edna zena?Kako treba da gi zacuvame moralnite vrednosti koi ni gi vgradil od naseto raganje i kako da pazeme da ne skrsneme od ona sto ni go vdahnal vo dusata. Adios amigo! |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e na kaj otidovme do toa da
gospod kreira kako treba da izgleda zena kalife prijatele moj- ne se somnevaj vo moralot moj no kazi mi dali Gospod kreira i kako treba da izgleda maz? do koga kje gi dvoite mazite od zenite???? tova DIOR, GUCCI,S LOREN se gjavolska rabota- prokleti da se Изменето од anakin - 22.Јануари.2008 во 23:53 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ene zena po urnek na Gospod i zena po urnek na Gjavol
aj sega prepoznajte koja e koja? |
|||
|
|||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Anakin pa neli ubavo ti imase napisano khalefach?
.....Temava tokmu za toa zbori. Kako Bog propisal da izgleda
edna zena?.. Nikoj ne gi dvoi mazite od zenite, naprotiv nie vikame deka i mazot i zenata se isto.. A za Dior, Gucci, Loren sto me interesira kakvi da se, ako ti vikas pokleti, takvi neka bidat
|
|||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Све помалу ова бришење ми се свиџа, почна да досадуе
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa drzhi se za temata i ne gi navreduvaj chlenovite.
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
blagorodna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе не навредујам, само коментирам на оваја подмукла тема, ти али глеаш какви са задњите намери али се праиш оти не глеаш и не читаш, оти ме избриша?
Убо си кажав ја за темата Изменето од blagorodna - 23.Јануари.2008 во 02:16 |
|||
blagorodna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еве ја се извињавам до сите шо мисља оти сум ги навредила
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |