![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 286287288289290 1553> |
Автор | ||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znaci da ne im veruvam
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
la fille, aj te molam zatvori ja temata site zaedno
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
zosto da ja zatvoram?
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
|
luge aj kazete nesto ubavo da se nasmeeme i taka sum zanikade posabajle plissss
![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
irenka kako si utrovo vaka posabajlecki?
![]() |
||
![]() |
||
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
|
diogen pozdrav maco iako ne te znam
![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
sluzimo narodu,
damo eve, nasmej se
Само што со туширање завршила жената, мажот влегол во купатило, кога затропал некој на врата. По кратко натегање кој да отвори врата, жената попуштила, набрзина се завиткала во пешкир и отворила врата. Таму Перо, нивниот прв комшија. - Комшике, ќе ти дадам 800 евра ако го симнеш тој пешкир.
Кратко размислувала, го разврзала пешкирот и застанала гола пред Перо. Перо и дал 800 евра и заминал. Збунета но и среќна заради приликата лесно да заработи толкави пари, жената се прибрала пак во пешкирот и се вратила назад. - Кој беше? - Перо. - Супер, ти спомна ли нешто за 800-те евра што ми ги должи? НАРАВОУЧЕНИЕ: Доколку важните информации за позајмиците ги поделите со своите акционери, можете да спречите евентуални штети. |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
pa kako ne go znaes, go gledas na avatarot
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
djakondo fala maco mnogu me nasmea
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
dama, ne znam dali go znaes vicot so vrapceto i molivot?
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
tacna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 102 |
|
Zdravo prijateli gledam ubavo raspolozeni sme denes bravo |
||
![]() |
||
|
hi tacna eve mene me raspolozija a bev zanikade
![]() |
||
![]() |
||
|
ne go znam ni jas, a mislam i deka nema takov vic
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 286287288289290 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |