![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 284285286287288 1553> |
Автор | |
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro utro lou kako si
![]() |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Добро утро, радни народе
![]() ![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
dobro utro luge..kako ste?
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Srckaaaaaaaaaa
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Kako si denes?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Super si se druzime na igrite
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Додека се возел со својот автомобил, свештеникот здогледал калуѓерка покрај патот. Застанал, и понудил превоз, таа прифатила.
Седнала покрај него и ги прекрстила нозете откривиајќи ги своите прекрасни колена. По некое време, ја спуштил својата рака на нејзините нозе. Та гоо погледнала и му рекла: - Оче, зарем не се сеќавате на 129-от псалм? Свештеникот длабоко се извинил, ја повлекол раката, но, по некое време, повторно му отишла раката накај калуѓерката. - Оче, зарем не се сеќавате на 129-от псалм? Тој уште еднаш се засрамил: - Проштејак сестро, телото е грешно. Калуѓерката стигнала до манастирот а свештеникот продолжил до својата црква. Влегол и веднаш ја побарал Библијата за да се потсети на 129-от псалм. А тој гласи: - Оди напред и барај, продолжи и ќе го спознаеш врвот на задоволството. НАРАВОУЧЕНИЕ: Ако не си доволно информиран за работата со која се занимаваш, можеш да пропуштиш сјаjни прилики. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dobro utro
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Dobro utro
![]() |
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
dobro utro |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
devojki, sto pravite
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ljutsum so tebe la fille
![]() i ic ne te sakam , eve pred site ti kazuvam
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
jas sum dobra fille ti kako si
![]() ![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
devojce
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 284285286287288 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |