![]() |
|
Геј паради |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Гласав за: Не се потребни.
![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Arkan_Insomnia ![]() Сениор ![]() ![]() Max Arena Head Admin Регистриран: 04.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Gej parada = masovna tucha (tuka sekoj ima pravo da izleze i da go iznese svojot gnev koj sto mu se sobiral vo tekot na godinata)
haha Изменето од Arkan_Insomnia - 21.Јануари.2008 во 18:06 |
|
![]() |
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
gej paradi?
па зошто да не? ја мислам на мк и фали малце покарневалска атмосфера... народот од секогаш сакал циркузанти, бизарности и квазимодовци... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Мжиња со прслуци, ружеви и трепавици ај да не ме бришат па нема да реча ко преѓеска, туку, само по гаќи така по улица, уште това требит кај нас
По ова изглеа у Македонијава поише педери имет одошчо вработени луѓе |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() Изменето од Eleni - 22.Јануари.2008 во 01:07 |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Dechki poleka so postovite,navistina mislam deka pochna da se preteruva malku...nekoi malku poveke dodusha.
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Originally posted by аџија
да си ги прошириш познавањата и на македонска дијалектика Како прво, научи што е дијалектика. Дијалектика не е наука за дијалектите (о Боже помогни му)...Дијалектика е наука за општите закони на движењето и развитокот на природата, општеството и мислењето... Ама бидејќи ти не си се движел ниту со општеството, ниту со природата, а најмалку со мислењето, не можеш ни да го знаеш тоа... ![]() ПС. Заборавив, наука за дијалектите е ДИЈАЛЕКТОЛОГИЈА! Значи повторувај по мене ДИ-ЈА-ЛЕК-ТО-ЛО-ГИ-ЈА Изменето од Eleni - 22.Јануари.2008 во 04:38 |
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
чекај, нели бев на игноре?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Аџи бре човече, ignore не е македонски збор...Затоа ти го пишувам на латиница...
![]() |
|
![]() |
|
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Blaze si im na stumicani i vevcanci togas. Ima so sto da se gordeat ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
[QUOTE=аџија]
ја мислам на мк и фали малце покарневалска атмосфера... да бе ама у бразилски стил ![]() Изменето од zabegan - 22.Јануари.2008 во 20:56 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
caldi33 ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
gej parada nikogas neam da ima vo makedonija mnogu smezatucani a i jas ne go poddrzuvam toa taka da ke go jadat ako izlezat na taa parada
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Нема потреба !
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne osuduvam gejoi
osuduvam gej paradi i toa mnogu . nikoj nema pravo svojata sexualna orientacija da ja reklamira, izrazuva na nieden nacin, kako so nikoj pa nema pravo da mu ja osuduva orientacijata osuduvam samo pokazuvanjeto Изменето од anakin - 08.Октомври.2010 во 14:55 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |