![]() |
|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 588589590591592 716> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eve me caci, ti kako si ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
sk sm tuj
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
kade bese, sto te nemase
![]() |
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
pa radim za plakju nism ja uvekn slobodn, ali kd nagjem malo slobnog odma sm tuj na liniju |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
здраво цаци
![]() |
|
![]() |
|
zdravo conekat
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
добро бе нема никој тука!?
![]() |
|
![]() |
|
te me, jas
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
ooooooooooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
te me, ti kako si mi denes, kako pomosnickite
![]() |
|
![]() |
|
е денес цел ден скитав па сега сум малку уморен
![]() ![]() Изменето од OUST - 21.Јануари.2008 во 23:14 |
|
![]() |
|
blaze ti, jas cel den vo krevet go pominav, gripogrozna sum
![]() Kaj setase, i sto se slucuva denes vo gradot ![]() |
|
![]() |
|
ами првин бев до факс, после бев да си купам некоја книга од Матица (има намаление, ако не си знаела), па после бев на пица, па после сетавме, па после на италијански и еве ме сега дома
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 588589590591592 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |