|
Професионални совети |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пробај со добар сон и правилна исхрана а ако и тоа не помине, купи си го камуфлажот од Ардеко, нема подобар верувај |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
После ние жениве сме ти биле поубавиот пол,
шипки варени, камуфлажа на подочници камуфлажа на акни пудра течна, пан стикови, цртај очи, чупај веѓи сенки, кармини, фризер, фарба (кај жена не се толерираат бели влакна а на мажите им даваат шарм)... Е ај сега бе? Маживе не шијат |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram :) iako kamuflazi stavam i dobro prikrivam... znam deka nema nekoja posebna krema koja ke gi namali, imam probano razlicni... ama ednas steknati podocnaci tesko se trgaat
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еднаш штом ќе почнеш да ги добиваш, верувај никаква крема нема да те спаси, немој да си ги трошиш парите безвезе
затоа, послушај ме кога ти го препорачувам камуфлажот на Ардеко, воопшто не е скап (350ден) а врши ненормална добра работа |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Osven toa shto connected sovetuvashe okolu spienjeto i hranata,preporachuvam da si zemesh od VICHY kolekcija specijalni antirid liftactiv,itn.. proizvodi...koi vidno ke gi namalat -jas sum zadovolna, osven ako prirodno nemash pigmentirani (temni) podochnici. No temava e sepak na blagorodna,sigurno taa postruchno ke kaze Изменето од mamma - 19.Јануари.2008 во 00:54 |
||
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не филозофира многу многу,темни кругои под очи може да бида малу генетски, малу нередовен живот, многу непросопани ночи, но и дефицит на витамини К и витамини од Б група. (Јасно, и ако некој те помодрит под очи-мала шала не је на одмет против темно кругој) Значи-доволно сон, овочје и земенчук у исхрана а посебно зелен, ако поднесвиш-крастајца на тркалца повремено не је на одмет. (Ако имаш подочници-вречички филтер чај камилица малу у фрижидер па на очи) Ама за темни кругој има крем-ќе купиш антирид крем кој содржит РЕТИНОЛ. Тој имат својство да избелват, и затова читај состав на производо. Ти го препорачвам RoC антиридот сос ретинол (ако моиш и за лице од останатите од истата линија-најубоо) |
||
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala za sovetot blagorodna
|
||
blagorodna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повели и другпат и се надам оти не замераш на шалата и на дијалекто, ја су такваа, сите ми велат оти малу...поише збора
|
||
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne zameruvam, bash e interesen dijalekto, me interesira samo od kaj si? Ako moze da znam se razbira
|
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ona ti je iz belimbegova
|
||
blagorodna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Западна македонија-до независност на косово а после че видиме кај че припаднит овој дел
Изменето од blagorodna - 23.Јануари.2008 во 02:03 |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......pa posle 30ta bi trebalo da se pocne so koristenje na krema protiv bori...........ako ima potreba ako nema moze i pokasno..............
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |