|
Тајна врска |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Море мислам со двете глави. Затоа и ми е добро. Нема тајност. Сите досгашни прво сум ги зближувал со сопругата а потоа нормално нема сомнеж. Грев е кога е кај женами у гости навечер кога ќе си иде да не ја однесам до дома. Нели не е фер. Каде е Бон Тон- от???? Изменето од orlov - 20.Јануари.2008 во 02:36 |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова е само за тие што сакаат авантури....не верувам дека од тајна врска поради некакви си причини (освен ако не се од дома) може да настане нешто повеке. Ај да е забрането од фамилијата да речеме дека може да израсне љубов, но поради фактот другар/ка ми да не не види нема шанси.
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема ништо тајно, aко не се успее да се легализира. Но и тоа е пак кратко. Се се знае.
Изменето од orlov - 23.Јануари.2008 во 02:12 |
|||
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tajna e ako se sluci ednas, so licnost na koja mozete da i veruvate 100% ...no se sto ke se povtori lesno moze da izleze na videlina
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
............sto sakas da kazes deka zivotot e tajna??????GOLEMA>.........
neznam???????? ne bi se slozila so tebe???????
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne , naprotiv se e javno samo nekoi raboti treba da se legaliziraat, za potoa se da bide OK a da nema trag na somnezj. Prochitaj go tekstot povtorno i pazlivo, kade dobro kazum deka prvo ja zblizuvam so soprugata a potoa............................. no se razbira predhodno imam steknato doverba taka da problmi nema, e, samo ako ne daj bozje ne fati na delo togash e toa shto e................ |
|||
|
|||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da zblizio sm se Orlovu zenu fenomenalna je
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...da? ...vii go ti cacka-vaka-taka-ovo-ono...Don Huan De Marco voda moz da mu nosi...bre manga...mirna voda breg rushi... Изменето од ...Well... - 21.Јануари.2008 во 16:07 |
|||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jeste be bratac. pa kude si ti be wel
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...eve be Cac...mamata...kd ke idemo U Rankovce...na Jagnje peceno da jedemo i da se napravimo sve kamenja od Slivku i da idemo na Manastir da gi ljubimo popadike posle... |
|||
Цаци Галапчарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kd god pozelis reknujes sk i sk idemo
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...toooooooooooo druze...prav choek si znam ja...odma sm te primetio... ...ke ti pushtu g'lab ako idu natamo...ja davam belvicu Ohridsku taze od mene i bel Traminac... Изменето од ...Well... - 21.Јануари.2008 во 16:15 |
|||
Цаци Галапчарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kumanovski mezlk i tri devojke kju mestim na tebe da jebes da se iznajebes
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...e brate bash prav "Kumanovski mezl'k" ima da bude...fala... ...ja ke te ponesu dve cure od Ohrida grada za tebe kako poklon, da vidish kako mirishev kako ezero brat u Maj- chiste kao suza, kose su im kako Drim beli dugachke, ochi su im kako zvezde sjajne navecher sto svetiv nad grad a dupe im je cvsto kako karpe Jezerske, a bashka su dive kako Galichica planina a ti si glbar opasan ima da gi trenirash i letash od krevet ne shank i do na masu da ti jedev od ruke... |
|||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |