IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Тајна врска
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Тајна врска

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 02:34
Originally posted by IQ IQ напиша:

Originally posted by orlov orlov напиша:

Originally posted by bibce bibce напиша:

<span>DALI NEKOGAS DO SEGA BILO POBARANO OD VAS ILI VIE STE POBARALE OD NEKOGO DA STE VO "TAJNA VRSKA"........ILI MOZEBI STE POSAKALE......

DALI E TOA IZMACUVANJE ZA DVAJCATA ILI PREDIZVIK???U STILU SVE STO E TAJNO E POSLATKO????
</span>
Тоа е животот..............

zivotot e toa sho sam ke si go napravish...
ako ne mislish so glavata ke si go poseresh i nikoj drug nema da ti bide kriv, oti sekoj si gi donesuva odlukite sam!

Море мислам со двете глави. Затоа и ми е добро. Нема тајност. Сите досгашни прво сум ги зближувал со сопругата а потоа нормално нема сомнеж.
Грев е кога е кај женами у гости навечер кога ќе си иде да не ја однесам до дома. Нели не е фер. Каде е Бон Тон- от????

Изменето од orlov - 20.Јануари.2008 во 02:36
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 02:49
Ова е само за тие што сакаат авантури....не верувам дека од тајна врска поради некакви си причини (освен ако не се од дома) може да настане нешто повеке. Ај да е забрането од фамилијата да речеме дека може да израсне љубов, но поради фактот другар/ка ми да не не види нема шанси.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 02:54
Нема ништо тајно, aко не се успее да се легализира. Но и тоа е пак кратко. Се се знае.

Изменето од orlov - 23.Јануари.2008 во 02:12
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 09:42
Tajna e ako se sluci ednas, so licnost na koja mozete da i veruvate 100% ...no se sto ke se povtori lesno moze da izleze na videlina голема%20насмевкаголема%20насмевканамигнување
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 11:23

............sto sakas da kazes deka zivotot e tajna??????GOLEMA>.........

neznam???????? ne bi se slozila so tebe???????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 15:37
Originally posted by bibce bibce напиша:

............sto sakas da kazes deka zivotot e tajna??????GOLEMA>.........

neznam???????? ne bi se slozila so tebe???????

Ne , naprotiv se e javno samo nekoi raboti treba da se legaliziraat, za potoa se da bide OK a da nema trag na somnezj.
Prochitaj go tekstot povtorno i pazlivo, kade dobro kazum deka prvo ja zblizuvam so soprugata a potoa............................. no se razbira predhodno imam steknato doverba taka da problmi nema, e, samo ako ne daj bozje ne fati na delo togash e toa shto e................
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 15:58
Da zblizio sm se Orlovu zenu fenomenalna je
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 16:05
Originally posted by Цаци Галапчарот Цаци Галапчарот напиша:

Da zblizio sm se Orlovu zenu fenomenalna je

...da?изненадување

...vii go ti cacka-vaka-taka-ovo-ono...Don Huan De Marco voda moz da mu nosi...bre manga...mirna voda breg rushi...голема%20насмевка

Изменето од ...Well... - 21.Јануари.2008 во 16:07
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 16:06
jeste be bratac. pa kude si ti be wel
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 16:09

jeste be bratac. pa kude si ti be wel

...eve be Cac...mamata...kd ke idemo U Rankovce...na Jagnje peceno da jedemo i da se napravimo sve kamenja od Slivku i da idemo na Manastir da gi ljubimo popadike posle...намигнувањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 16:11
kd god pozelis reknujes sk i sk idemo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 16:14

kd god pozelis reknujes sk i sk idemo

...toooooooooooo druze...prav choek si znam ja...odma sm te primetio...намигнување

...ke ti pushtu g'lab ako idu natamo...ja davam belvicu Ohridsku taze od mene i bel Traminac...големо%20гушкање

Изменето од ...Well... - 21.Јануари.2008 во 16:15
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 16:17
Kumanovski mezlk i tri devojke kju mestim na tebe da jebes da se iznajebes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 16:29

Kumanovski mezlk i tri devojke kju mestim na tebe da jebes da se iznajebes

...e brate bash prav "Kumanovski mezl'k" ima da bude...fala...голема%20насмевка

...ja ke te ponesu dve cure od Ohrida grada za tebe kako poklon, da vidish kako mirishev kako ezero brat u Maj- chiste kao suza, kose su im kako Drim beli dugachke, ochi su im kako zvezde sjajne navecher sto svetiv nad grad a dupe im je cvsto kako karpe Jezerske, a bashka su dive kako Galichica planina a ti si glbar opasan ima da gi trenirash i letash od krevet ne shank i do na masu da ti jedev od ruke...намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.