|
Дали имате симпатија? |
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto se lutish, pa velam bravo za tebe oti konechno neshto pochnalo da se sluchuva, ja te poddrzhuvam tuka, ti mi se lutish...
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blueprayer - moja srodna dusa EvAngelos - ljubovta na mojot zivot koj e zaljuben u druga
anakin - provokator ama strasno mnogu mi se svigjaat negovite postovi Lou Weed - moj veren partner na sex temite
Zbunet - koj sekogas ke me nasmee do solzi so negovite komentari
Drlja - koj zne sekogas da vleta kade treba i koga treba
Well - kako forumdzija na koj mnogu sakam da mu repliciram
Palestinec - who know how to treat a Lady ......
I ako mi tekne na uste nekoj ke pisam pak
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
provokator a?
trebit pod itno da si gi preispitam stavovite- oti pred nekoe vreme bev angjel |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne te proglasiv za Angel, ti si za mene moj naj-provokator i taka treba da ostanes
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a nerekov deka bese ti
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa i jas ne rekov deka sum jas
|
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam use ona da znae kolku mnogu golema
|
|
Melissa P
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e kolku be Baso golema moze da bide edna simpatija
|
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paa dovolno golema sto sum spremen se da napravam za nea |
|
Melissa P
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
блазе си и
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таков сум ти јас, во право време и на право место и јас тебе те симпатишем од поодамна |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blueprayer - moja srodna dusa ај да не повторувам по тебе....си знаш ти срцке |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Well - kako forumdzija na koj mnogu sakam da mu repliciram
...eh, so mene nikad dosadno a?... ...ona je curata so najpozitivna harizma na forumov, i bash mi e drago sho e takva, na takva cura nikad nemozesh da i se naljutish, polna es o zivot i energija ima i drugi ama ona e naj-naj... |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako mi tekne nekoja kje pisham.
Изменето од orlov - 23.Јануари.2008 во 02:22 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |