![]() |
|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 580581582583584 716> |
Автор | |||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
а бе уел-уел...не слушаш што ти се зборува.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
![]() |
|||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||||
![]() |
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|||||
![]() |
|||||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||||
Да не има некој гладен!? До сега ми кукаше мајка ми колку јадење и останало од именденот
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
хаххахаха..не е лошо да фрлиш наваму некое ситно колаче.....
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||||
...a mozda te nochi ja nechu mochi...pravila-pravila-da bi te udavila ili kicmu savila i skroz poshashavila-ooooo yeaaah...ahahahhaahah ...baba...ja vaka fino kulturno se ponudiv da te podmladam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
heheheh...resi odma dijeta da ni rasipes...ama aj..da ne ja uvredime Gospoga Mama...daj sto imas
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||||
Cestit Imenden na mama
|||||
![]() |
|||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||||
...aj ne plachi... ...kao prvo-forumov i temava ne se tvoi pa da bidesh gazdarica tuka i da kazuesh sto kao ...kao vtoro-spominjash lichni iminja na clenovi i toa poveke pati...(neznam zasto) ...kao treto javno priznavash deka imash poveke registrirani nikovi na forumov... ...kao chetvrto ebati moderatorite sto dozvoluvaat vakvi manijakalni ispadi na chlenovi da ima kao gorenavedenive... ![]() Изменето од ...Well... - 21.Јануари.2008 во 02:16 |
|||||
![]() |
|||||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||||
колку сакаш има! Кога и викав на мојава да не спрема толку, таа: “ако нека има“
|||||
![]() |
|||||
||||
сите мает и ја меам, коа гледам мене меат....!!!
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
не и беше именден на мама, на господин тато му беше ![]() ![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 580581582583584 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |