|
Каде после факултет? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
така јас направив |
|||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа браво за тебе! Ако случајно зарибам на некоја угорница по патот кој го планирам да го изодам, ќе ти се јавам за да ми го кажеш рецептот |
|||
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема проблем ,само повели |
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И јас сум во фаза за размислување што понатаму?а и како да имам некој голем избор....по се изгледа ќе одам на постдипломски, а еве во меѓувреме барам некоја работичка( Да не му е потребана на некој комуникативна,ведра,амбициозна,креативна личност,одлично се снаоѓам во тимска работа, со дипломиран економски фак.?) нема ни тука ништоооооооооооооооооооое после се(здрвје боже): маж,мала куќичка доволна за нас двајцата,три дечиња и кученце
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прво што направив, убаво се отспав.
После тоа, еден подолг период, бев висибаба пред вратите на Бирото за вработување. Изменето од majstorce62 - 19.Јануари.2008 во 18:40 |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Barem da se priznati diplomite za da mozime da odime vo evropskite drzavi ili vo Amerika.....
Изменето од xxll - 19.Јануари.2008 во 18:50 |
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако не отидеш никогаш нема да дознаеш дали ке ти ја признаат...
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ko ke imas tri deca nema da ti bide potrebna rabota
p.s. i jas bi sakal tri deca , pa i cetiri , pa a ko se maski beter od diklevci ke bidat
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
posle fakultet ke rabotish vo tobako kade na drugo mesto, se e zafateno hehe
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tri decinja se super samo za toa ke treba da se dogovoris i so potencijalniot rabotodavec |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па ако не најдеме работа може да продолжиме да се едуцираме.М-р,Д-р Онака чисто ради пополнување на време.
|
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за диклевци ова...
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
во NEW YORK
|
|||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
на работа у студио кај мене официјално ако не ја збришам и јас надвор
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |