|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 103> |
Автор | ||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za pederi gasna komora |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...poentata e da ne se uchestvue u razgovor i polemiziranje...taka siguren sum deka nema da ima nishto od toj podforum, temite ke padnat na dnoto i ke bidat poleka zaboraveni, se e toa se sl*gam so chovekot shto ja otvoril temata propagadna mashinerija na nekoj nachin, kolku i da ne mi se dopagana mene lichno ne sum za brishenje na temi i nikakvi i zabrani na sloboda na opredelba i postiranje...mislam se dodeka ne se spomnuva direktno vreganje na clen bi trebalo da e tolerantno...e sea spiminjanje iminja i nikovi u konotacija na vreganje i omalovazuvanje se znae kako se sankcionira... megutoa i da izbrishe nekoj tema i da banira nekoj nekogo vo sekoe vreme moze da se postavi tema i da se logira nanovo, ostanuva teorijata deka ignoriranjeto i apstinencija od takvi temi e sekogash najdobro oruzje za se...na kraju ima mnogu temi sto nikad ne sum gi chital...
Изменето од ...Well... - 20.Јануари.2008 во 16:57 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj ti e kriv koga sudbinata te nosi sekogas kaj obratno orientiranite vo prostorot ako taka prodlozi, zavrti si go prostorot vo obratna nasoka i nema da pravis takva zacudena tuzna faca |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......da si ebesh vekot, car si...hahahahaaaa |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznam sto vi e problemot, si imase soodveten podforum porano.....odlucija da go spojaat, ja nemam problem....liberte
ps-typical makedonian malogragjanski svet... Изменето од LouWeed - 20.Јануари.2008 во 17:51 |
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
plasise tri banani:)
ste go gledale crtanot:) ma toa mrs pederana draznaci na prostata:) |
||
|
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од обични тиради на форумџиски "паметњаковичи", аир никој не видел Вратете се на темата...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uaaa,...pederi !!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja ke gi cuvam zenite dur gejovi i antigejovi se gagaat, kao sto u kaubojskite filmovi sekogas eden u logorot gi cuval kobilite
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене судбината не ми донесе ниеден геј маж досега, ни случајно ни намерно, знаеш тие си се препознаваат меѓу себе. Само изнесов заклучок тоа беше се |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaklucokot ti e pogresen
toa sakav pa jas da ti ukazam na toj fakt tvojot post ukazuva deka naletuvas na "mazista" koi se IQ deficitarni a se voodusevuvas na IQ na ovie tuka pogore zatoa ti kazav ,,,ako kje prodolzi toj trend zavrti se vo prostorov Изменето од anakin - 20.Јануари.2008 во 22:26 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aбe sensei, ако не ти се бендисуваат темите за хомосексуалците, никој не те тера да идеш и да пишуваш во нив!! „Обзир кон мнозинството“ - каде е демократијата тука? Прај им го ќефот на мнозинството, биди глув на малцинството.. така можи во време на инквизиција, фашизам или комунизам, сега не! А порано да, имаше посебен подфорум хомосексуалци, јас бев модератор а покасно и Дана, ама еден ден администраторот Перун ми пиши ЛП „поради политиката на намалување на бројот на подфоруми, одлучив да ги спојам подфорумите Хомосексуалци и Секс. Знам дека нема да се сложиш ама да ти кажам јас...“ И во право беше дека нема да се сложам ама шо да праам, тој е босс..:/ Изменето од RebeL - 20.Јануари.2008 во 22:50 |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
demoktarski odlucivme deka temite se ok
i sega mozete da pisuete i da citate paroli kako na bratov heki za nekio GLASNI KOMORI so da se pravi sekoja borba e teska kaj mene licno imate respekt i ako e vo forum so nikovi sepak go imate pozdrav do drugacie orientiranite vo sexualniot prostor jas licno ne smetam deka e nitu bolest nitu nastranost- prosto e drugacie orientirano no ima temi vo koi ne se sl*gam- kako posvojuvanje na deca do 18 godini ili paradi- ako e toa intima - so pa paradi i bi sakal da gi - osporite i vie kogas so mene nemate problem |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |