|
Пријателство |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бољи да не се оптоваруваш зашто не постои....
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od neprijatelite najdobro i najbrzo se uci, drugiot del nema potreba da se spomne. a sepak ako nema loso nema ni dobroto da postoi |
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za da dobies prijatel treba da ponudis prijatelstvo, ama bidejki ti vo toa ne verubas, taka da nemas i sto da ponudis, za zal |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не. Се се сведува само на интереси. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зборот пријателство предлагам да се замени со зборот ,,користољубие,,... |
|||
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Definicija za prijatelstvo : Merak so prepreka
|
|||
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МНОГУ МИ Е ЖАЛ ШТО СТЕ СИТЕ ТОЛКУ РАЗОЧАРАНИ И ШТО НЕ ВЕРУВАТЕ ВО ПОСТОЕЊЕТО НА ПРИЈАТЕЛСТВОТО -ЗАТОА ШТО ЈАС СУМ 100% СИГУРНА ДЕКА ПОСТОИ , САМО ШТО ТРЕБА ДА СЕ НАЈДЕ И ДА СЕ ЗНАЕ ДА СЕ РАЗЛИКУВА ОД ОНИЕ ОСТАНАТИ КАТЕГОРИИ . ИМАМ МНОГУ ПРИЈАТЕЛИ , А И МНОГУ МЕ ИМААТ МЕНЕ КАКО ПРИЈАТЕЛ ТАКА ДА ........ |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зошто сите сте се откажале од пријателство ??? јас се уште верувам дека има искрено пријателство..... и очекувам како што јас ги сакам и ги почитувам моите пријатели и тие мене да ми возвратат со исто...... и секогаш сум тука за нив.........
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pravi prijateli se retki, no se vekoviti. |
|||
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Искрено пријателство? Хм,бидејки себе си се декларирам за "Непоправлив оптимист": ќе кажам дека верувам да надвор некаде сеуште постои она несебично,искрено пријателство-иако,за жал,неможам да дадам свој пример(порано или подоцна сите мои пријатели се покажаа).
Во мојот случај секогаш излага девизата дека:"Пријателот постои за кога ти е лош денот да му појдеш и да му го расипеш и неговиот!" |
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zasto da nema?jas imam drugar so koj se druzam od moite 6 god koga se uste ne znaevme sto e toa interes......se do den denes nemam slusnato da kazal nesto loso za mene,da ne me poddrzuva vo se.........
toa jas go cenam
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NE DA NE E TAKA, TUKU IC NE E TAKA!
NE MOZES DA OCEKUVAS DRUGITE DA DAVAAT AKO TI NE DAVAS
IMAM MNOGU PRIJATELI, NE POZNANICI, TUKU PRIJATELI I SITE MI SE VNIMATELNO ODBRANI KAKO IGLA VO SENO, NEMA NESTO STO NE BI STORILA ZA NIV, A NIKOGAS NI JAS NE SUM SE RAZOCARALA VO NIV
DRAGO MI E ZARADI TOA, CESTO SI GI GUSKAM I IM POKAZUVAM NA SEKOJ MOZEN NACIN KOLKU MI ZNACAT.
SRAKNA SUM ZARADI TOA!
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |