IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мој став за хомосексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мој став за хомосексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 103>
Автор
Порака
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 16:54

za pederi gasna komora

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 16:55
...poentata e da ne se uchestvue u razgovor i polemiziranje...taka siguren sum deka nema da ima nishto od toj podforum, temite ke padnat na dnoto i ke bidat poleka zaboraveni, se e toa se sl*gam so chovekot shto ja otvoril temata propagadna mashinerija na nekoj nachin, kolku i da ne mi se dopagana mene lichno ne sum za brishenje na temi i nikakvi i zabrani na sloboda na opredelba i postiranje...mislam se dodeka ne se spomnuva direktno vreganje na clen bi trebalo da e tolerantno...e sea spiminjanje iminja i nikovi u konotacija na vreganje i omalovazuvanje se znae kako se sankcionira... megutoa i da izbrishe nekoj tema i da banira nekoj nekogo vo sekoe vreme moze da se postavi tema i da se logira nanovo, ostanuva teorijata deka ignoriranjeto i apstinencija od takvi temi e sekogash najdobro oruzje za se...na kraju ima mnogu temi sto nikad ne sum gi chital...

Изменето од ...Well... - 20.Јануари.2008 во 16:57
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 16:57
Originally posted by GlenKlouz GlenKlouz напиша:

Колку интелигентни Геј-особи има само овде.
Како само не се наоѓаат така продуховени стрејт момци? Штета навистина

koj ti e kriv koga sudbinata te nosi sekogas kaj obratno orientiranite vo prostorot

ako taka prodlozi, zavrti si go prostorot vo obratna nasoka i nema da pravis takva zacudena tuzna faca
голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 17:32
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ne dajte se gejovi !

...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење...da si ebesh vekot, car si...hahahahaaaa
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 17:50
neznam sto vi e problemot, si imase soodveten podforum porano.....odlucija da go spojaat, ja nemam problem....liberte

ps-typical makedonian malogragjanski svet...

Изменето од LouWeed - 20.Јануари.2008 во 17:51
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 18:08
plasise tri banani:)
ste go gledale crtanot:)
ma toa mrs pederana
draznaci na prostata:)

Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 18:40
Од обични тиради на форумџиски "паметњаковичи", аир никој не видел Вратете се на темата...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 21:05
uaaa,...pederi !!голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 21:51
Originally posted by brza brza напиша:

uaaa,...pederi !!голема%20насмевка
уа невесто...што си толку брза на јазикот
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 22:07
Ja ke gi cuvam zenite dur gejovi i antigejovi se gagaat, kao sto u kaubojskite filmovi sekogas eden u logorot gi cuval kobilite 
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 22:11
Originally posted by anakin anakin напиша:

Originally posted by GlenKlouz GlenKlouz напиша:

Колку интелигентни Геј-особи има само овде.
Како само не се наоѓаат така продуховени стрејт момци? Штета навистина

koj ti e kriv koga sudbinata te nosi sekogas kaj obratno orientiranite vo prostorot

ako taka prodlozi, zavrti si go prostorot vo obratna nasoka i nema da pravis takva zacudena tuzna faca
голема%20насмевка

Мене судбината не ми донесе ниеден геј маж досега, ни случајно ни намерно, знаеш тие си се препознаваат меѓу себе. Само изнесов заклучок тоа беше се
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 22:22
zaklucokot ti e pogresen
toa sakav pa jas da ti  ukazam na toj faktголема%20насмевка

tvojot post ukazuva deka naletuvas na "mazista" koi se IQ deficitarni
a se voodusevuvas na IQ na ovie tuka pogore
zatoa ti kazav ,,,ako kje prodolzi toj trend

zavrti se vo prostorov

Изменето од anakin - 20.Јануари.2008 во 22:26
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 22:50
Originally posted by sensei sensei напиша:

Треба модераторите малку поажурно да си ја вршат работата, и со обзир кон мнозинството на форумов.

А очигледно е дека педериве бараат само публицитет, па макар и негативен. Илјада пати повторена лага станува вистина.

Апелирам и до членовите да не се палат на провокациите и да не одоговараат во нивните теми.
А модераторите треба да избришат еден куп теми, особено некои кои врска немаат со Секс.

Aбe sensei, ако не ти се бендисуваат темите за хомосексуалците, никој не те тера да идеш и да пишуваш во нив!!

„Обзир кон мнозинството“ - каде е демократијата тука? Прај им го ќефот на мнозинството, биди глув на малцинството.. така можи во време на инквизиција, фашизам или комунизам, сега не!

А порано да, имаше посебен подфорум хомосексуалци, јас бев модератор а покасно и Дана, ама еден ден администраторот Перун ми пиши ЛП „поради политиката на намалување на бројот на подфоруми, одлучив да ги спојам подфорумите Хомосексуалци и Секс. Знам дека нема да се сложиш ама да ти кажам јас...“

И во право беше дека нема да се сложам ама шо да праам, тој е босс..:/

Изменето од RebeL - 20.Јануари.2008 во 22:50
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 23:02
demoktarski odlucivme deka temite se ok
i sega mozete da pisuete i da citate paroli kako na bratov heki
za nekio GLASNI KOMORI
so da se pravi sekoja borba e teska
kaj mene licno imate respekt i ako e vo forum so nikovi
sepak go imate
pozdrav do drugacie orientiranite vo sexualniot prostor

jas licno ne smetam deka e nitu bolest nitu nastranost- prosto e drugacie orientirano

no ima temi vo koi ne se sl*gam- kako posvojuvanje na deca do 18 godini
ili paradi- ako e toa intima - so pa paradi
i bi sakal da gi - osporite i vie
kogas so mene nemate problem

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 103>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.