|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика | страница <1 910111213 55> |
Автор | |
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS MISLAM DEKA VISTINSKI GOLEMITE LUGJE NOSAT VO SEBE DLABOKA TAGA |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So prs u gz
|
|
princeza
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vremeto leci se . . .
|
|
laki_sasko
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na ovaa tema ima mnogu, mnogu da se zboruva, diskutira, polemizira.
Sekoj na rabotite gleda na nachin kako sto mu odgovara, za zal ne kako sto treba. Ova surovo opstestvo (borbaza opstanok), sekoj gleda da gi realizira svoite interesi bez ogled dali nekoj moze da bide povreden, navreden ponizen. pozdrav SASHKO |
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samokontrola toa e lekot
Tesko e ponekogas ama i toa e del od zivotov. Ednostavno moras. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So sreka
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со висечки мост од добра скара, шопска салата и шише рујно вино.
Ако се работи за љубоболка. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имате проблеми? Не спиете навечер? Ви излегла нова бубуљица?
Ние имаме решение за вас! За само 99 999 денари, новиот анти-бубуљ е само ваш! Погледнете како тој ги измени животите на овие луѓе...( изјави, изјави) Свртете на 0500 1 0000, и ќе го добиете најдобриот, најфантастичниот анти-бубуљ, за само 99 999 денари! Од утре, станете нова личност! П.С. Ако малцебарем се насмеавте, добро е- за против-тага. Изменето од Kali - 24.Јануари.2008 во 22:43 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Besplatna obuka za site depresivni : "Kako da postanam seljak" ! Preku ovaa obuka vo koja predavaci ke vi bidat iskusni kadri od oblastite na politikata, show bussiness, obrazovanie, kultura, navivacki fanovi itn. koi ke vi pomognat da ja namalite inteligencijata, moralnite vrednosti i cuvtvitelnosta kon site okolu vas, koi se istovremeno i pricina za pojava na depresivnosta kaj nas i okolu nas !
Bidete i vie del od Cosmoseljak generacijata koja sto mozebi nekoj den ke se vivne duri i vo vselenskite prostori i dostojno ke ja prestavi planetata zemja pred nekoj si tamu eventualni ziteli ! Kazete zbogum na bolkata i tagata i dojdete zedno da se raduvame na zivotot ispolnet so prostakluci od sekoj vid ! Naseto interno zname na koe mu predstoi internacionalizacija e vo zelena boja, nasmeano lice i prst vo nos ! |
|
jas ili nie
Група Регистриран: 23.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEKOGAS OSTANUVAM VO SOK I NE ZNAM NAJCESTO KAKO SE ODNESUVAM OD UDARITE NA TAGA ILI NA BOLKA, ZNAM SAMO DEKA NE PLACAM KOGA TREBALO, NE MI DOAGALO NA UM DA RAZGOVARAM ZA TOA, NITU PAK SUM OD POMOS KOGA E NEKOJ TAZEN.
GROZNO NO KOGA E NEKOJ MRTOV JAS ZNAM USTE PRED NEKOJ DA MI KAZE, TOGAS SAMO DOZNAVAM KOJ E DUHOT KOJ SEDI VO TISINA SO MENE DENES |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrmeto leci,no ne sve.Jas mojata bolka ja nosam so mene.Ziveam so nea veke tri godini.Svativ deka e mnogu lesno da se predadam,a mnogu potesko da se zivee so nea i da se kontrolira.Odnekade mi doaga sila da izdrzam,da se nasmeam,da ziveam,a boli ,boli celo vreme.Kolku ne boli pa i ne mora da se vidi.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Болката има сила која не поправа, не прави поплеменити и не подучува за длабокаат смисла и вредноста на животот.
(Cantu) |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas porano koga bev tazna obavezno jadev i bev uste potazna
|
|
Life is beautiful
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Potpolno se sl*gam so tebe.Mislev deka bolkata me obzema pa nemam sila da bidam "losa",no ne e taka.Edanostavno svativ deka se e minlivo i na se treba da se gleda so ljubov.Taka e polesno.
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |