|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 45678 25> |
Автор | ||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema potreba da ja cuvstvuvame so ogled na toa deka nisto ne e vistinski nase..............vo sekoj mig onoj sto go imas,moze i da go SNEMAS
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bar iskreno go kazjuvash. Bravo, taka e. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako te ubode so noz u srce, znaci svarno te saka
|
||
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mora da znaci ako saka samo da si so nego ,nekogas e sprotivno...
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубомората е само докз за несигурност. Доказ за страв. Ништо повеќе.
|
||
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo i za tebe
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
topsexy, благодарам но, најискрено и најблаго речено, не би можело друго да биде љубомората до несигурност- страв, или не дај боже параноја која е ван сите граници. |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stravot go cuva lozjeto...inaku ke si rece : - A ovoj mojov e ligus, ja ke si se opnam, a i da doznae ke mi prosti...alal da mi e ama sum nacekalaa, a ne nekoj da me tepa samo za eden perdas
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти бе големо со мала слика од детските денови, или позајмена, зар не знаеш дека денес а споменеш лозје одма ќе ти измислат скандал и извадат афера?! Ај смири се малку??? Бар ние сме си наши. |
||
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja bi rekla naprotiv - Ljubomorata ja ubiva ljubovta..... Ljubomorata e pricnitel na kavgi i raspravii, sekojdnevni kavgi ne ja zgolemuvaat ljubovta tuku ja unistuvaat. Toa ti e kako edna golema guma koja sekojdnevno brise del po del od vasata ljubov dodeka vaseto srce ne ostane prazno
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубомората е само доказ за нестабилност на личноста.
|
||
|
||
makgurrl
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima dosta mazi koji preteruvaat so ljubomorata. Sigurno vo vrskata mora da ima malce ljubomora, da se pokazi deka go/ja sakas. Ama jas imam videno mazi sto gi tepaat zenskiti poradi toa, i toa e najgrozno nesto. Imav edna drugarka sto bese izlezene na kafe so bracedmu i deckomu od drugarkami ja istapa oti toj ne ja vervase deka toj stvarno mu e braced, aj sega!
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke me tepa dechko?????? heloooooo???? kade zhiveete????? kakov e toj "DECHKO"?????nenormalna rabota
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако љубомората е одраз на љубовта, во тој случај - колку поголем ќотекот, толку посилна љубовта. Ако и ги скршиш нозете, значи дека смртно си вљубен во неа.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |