|
Има ли вонземјани? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 67> |
Автор | |
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Крај нема да има ако се одржува состојбата на Самади.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam sho pishuvalo vo niv, ama SE pishuvalo, ne znam dali se spomenuvashe Samadi, oti poodamna go chitav toa
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пронаоѓаш ли од време - на време некаде во во твоите најзафрлени мисли желба за средба со вонземјани?
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo ke go zamolam da ne ni postavat vizi i da ne baraat pasoshi za da im odime na gosti...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha, pa ushte i mashki shovinisti da stanat. Mojov vonzemjanin otide na pazar...spanak da mi kupi...a bidejki spanakot se mesha so oriz...cel den oriz ke tre*am...na forumov mnogu sum dremela...ako se takvi vonzemjanite...ic da ne doagaat.
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти, како Пепелашка, повикај си ги причкити, сто е лоши во кљунчето, доброто во тавата. ПС Гледаш од каква полза би ти бил вонземјанин во куќата - со погледот за секунда ќе го истреби оризот... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vp ovie napladnevni casovi po eden E.t. vi posakuvam, bidejki pladneto mi go razubavivte, a i orizot sega polesen mi izgleda... za tre**nje...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima tri zakoni na univerzumot (multiverzumot) ... 1. Neograniceniot da "oseti" sto e da bide OGRANICEN ! realizirano 2. Nie Ogranicenite sakame da "osetime" da sme NEOGRANICHENI !!! faza vo tek 3. Neogranicheniot pak da si bide Neogranichen !!! se ceka faza 2 da se realizira ... za nego vremeto ne postoi .... a i nema zosto da se brza ... taka da nie sme seuste zaglaveni vo faza 2 ... i fintata e ... ne samo nie tuka na ova alo planetiche ... nareceno zemja ... treba site - sekade - do eden - da se prosvetlime ... i da mislime isto !!! i nie ... i tie ... i onie ... koga ? togas !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе почнам да го штипкам, да го гледам , ако е мило малечко суштество ќе го гилицкам и на крај ќе си го земам дома како милениче , не шега настрана ќе врискам и ќе бегам ко мува без глава
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
komunikacija so vonzemjani moze samo so nesto sto e univerzalno ... so zborovi ne mozeme ... ne e univerzalno ... so brojki ne mozeme ... nie sme so dekaden sistem ... kompjuterite so binaren ... a tie koj znae kakov sistem koristat ... mozeme samo so muzikata ... taa e univerzalna ... pred godini imase film se vikase "sredba od tret vid" ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more magla ke fatam zbris da me nema
|
|
... only God can judge me ....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KE IZBEGAM!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |